Juhannusterveisiä

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 21. kesäkuu 2014 kello 16:00

Niinhän siinä kävi, että kun koitti kesäkuun viimeiset sovitut menot eli Beatin keikat tanssiviikolla, kesäflunssa päätti tulla kylään. Kuten monella muullakin suomalaisella minulla oli aikomus ”tyhjentää pöytä” ennen juhannusta ja aloittaa jonkinlainen lomavaihe, mutta eipä hommista tullutkaan valmista. On ollut pakko huilata, jotta pääsen taudista eroon ennen Sepittäjä ja Runotar -esityksiä heinäkuun alussa.

Kesäkuu on mennyt mm. Estill-opinnoissa. Nyt vuorossa oli opetusharjoittelu. Jollain aikataululla valmistun tuon hienon systeemin viralliseksi opettajaksi, yhtenä ensimmäisistä suomalaisista. Tarjosin myös presentaatiota Estill-symposiumiin menetelmän käytöstä Maestrassa. Jos kutsu käy, tammikuun alussa pitäisi matkustaa toiselle puolelle maapalloa näin tekemään…

Toisekseen aikaa on vienyt tulevien Sepittäjä ja Runotar -esitysten ja CD-runokirjan tekeminen. Valmiit kirjat pitäisi tulla painosta ensi viikolla. Lisäksi ensi syksy ja joulun asiat ovat työllistäneet jo tässä vaiheessa aika lailla. Onneksi olen ehtinyt myös näkemään tanssiviikon esityksiä, joista erityisesti päätöksenä nähty Political Mother oli varsin tajunnan räjäyttävä kokemus. Ajatella, että tuon tason esityksiä voi nähdä täällä Savon sydämessä!

Eniten vaivaa se, etten ole saanut ensi syksyn infokirjettä lähtemään. Lukujärjestykseen ei tule radikaaleja muutoksia, mutta jotain pientä kehitystä ja kokeilua kyllä. Isoin muutos lienee siinä, että steinerlukion lopettaessa toimintansa, kouluun tulee ensimmäistä kertaa oikea musiikkiluokka toiseen rakennukseen. Maestran tunnit siirtyvät sinne VIMMAa lukuunottamatta. Luokassa ei ole pulpetteja, mutta laulukirjat löytyvät hyllystä, mikä helpottaa tuntien pitoa huomattavasti. Itse odotan tämän muutoksen parantavan toimintaamme. 🙂

Nyt kuitenkin juhannusterveiset oheisen kuvan kautta! Se on napattu jalkapallopelien välissä.

 

Viimeisimmät postaukset