terkkuja täältäkin suunnalta kaikille!

Käyttäjän Petra Pajarinen lähettämä 21. kesäkuu 2014 kello 17:16

pitkästä aikaa kirjoittelen tännekin kuulumisiani, 6kk käyty loistavin arvosanoin opintojen polkua ja taitaapi minusta hyvä hoitajakin jossakin vaiheessa valmistua. joka ilta lauleskellut edelleen, lähinnä omille lapsille ja maestran laulutunnit ovat olleet voimakkaasti joka päivå mielessäni, loistavia laulajia ja luonteitanne unohtamatta. pitäkeehän ajan tasalla jos meinaatte jotain karaokeiltamia järestää porukalla, olen ehdottomasti mukana! yhden työharjoittelun aikana nukutin lapsia ja samalla pari biisiäkin lauleskelin ja kävipä niin että eräs nuori miespuolinen työntekijä liikuttui tulkinnastani kyyneliin saakka! 🙂 kaipa mäkin jotain laulutunneilla opin ilmeisesti 😉 kevät terveisiä ja toivottavasti taas pian polkumme kohtaavat laulamisen ja hyvä fiiliksen merkeissä?!

Kommentoinut Petra Pajarinen 21. kesäkuu 2014 17:21

tuli mieleeni vielä toinen hauska laulamiseen liittyvä kokemus! alkukeväästä oli veikkauksella kilpailu ja tuli voitto kotiin! voitin neljä vip paketti lippua the voice of finlandin finaaliin ja voin sanoa että voi pojat oli järisyttävän hieno kokemus istua eturivissä nauttimassa siitä energiasta ja hyvistä tulkinnoissa! ensi vuonnakin tulee taas the voice of finland kausi 😉 suosittelen kaikille lämpimästi , käykää ihmeessä kokemassa se paikan päällä jos vaan mahdollista?!!

Viimeisimmät postaukset