Maestran syyskausi 2014 käynnistyy

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 22. elokuu 2014 kello 11:24

Maestran syyskausi käynnistyy ensi viikon alusta. Maanantaisin kokoonnutaan Maestralaulajissa ja uudessa Poplaulajissa aluksi syyslomaan saakka. Jatkoa toki saattaa vielä tulla poppiryhmälle, jos mattimyöhäsiä saadaan joukkoon mukaan (kuten tavallisesti). VIMMA aloittaa kautensa tiistaina kuten Kukkumarallakin. Beatin harjoitukset käynnistyvät torstaina.

Avoin laulukoulu -ryhmää ei saatu toteutumaan tällä kertaa, mutta pienryhmäkurssina se alkaa syyskuussa, jos mukaan saadaan vielä pari laulajaa. Koska kurssi on pienryhmäkurssi, sinne ei tällä kertaa voida ottaa mukaan kertaajia.

Maanantaisin lauletaan musiikkiluokassa toisessa rakennuksessa ja tiistaisin salissa tuttuun tapaan. Muistathan ottaa mukaan sisäkengät tai villasukat. Lattiat ovat vielä lämpimät, mutta syksyn viileys hiipii varsinkin saliin nopeasti.

Jos et ole muuta erikseen ilmoittanut, saat lukukausimaksun sähköpostiisi ensi viikolla. Jos haluat maksaa sen kahdessa osassa tai osallistua vain puolikkaan kauden, niin laita siitä viestiä maanantaihin mennessä. Tuttuun tapaan maksun voi maksaa myös erilaisilla kulttuuriseteleillä ja -passeilla. Vähennä niiden osuus laskusta ja maksa viitenumerolla jäljelle jäänyt osuus ja tuo setelit minulle tullessasi laulamaan. Sähköisistä maksuista tulee tieto minulle suoraan.

Mukavaa viikonloppua ja laulutapaamisiin ensi viikolla!

p.s. Jotkut ovat kysyneet minulta Sepittäjä ja Runotar -CDkirjoja. Pidän niitä mukanani ensi viikolla, joten saat sellaisen tunnilla. Sen jälkeen tuon niitä pyynnöstä.

Viimeisimmät postaukset