Tekevälle sattuu

Käyttäjän Marita Jama lähettämä 25. syyskuu 2014 kello 18:57

Kylläpä onnistuin möhlimään viime postaukseni yhteydessä. Laitoin Malan Merjan etunimeksi MERVI, mihin Merja kommentoi että ”käyhän se Mervikin”, minkä minä ymmärsin tarkoittavan että puheena olleessa lauluryhmässä käy myös kolmas maestralainen Mervi… Sotku selvisi kun MERJA tavatessamme junttasi tajuuni, että olin siis kirjoittanut hänen nimensä väärin Pasimusiikki-juttuuni. Kääk! Eikä muuten ollut eka kerta kun tahattomasti vääntelen ihmisten nimiä. Eräässä toimittamassani teatterin käsiohjelmassa muinoin luki roolilistassa Jukka AVUINEN (=Auvinen). Tosi kiva.

Maanantaina en päässyt laulamaan, tiistaina sen sijaan olin paikalla jopa ajoissa. Kolmea uutta joulubiisiämme käytiin läpi rauhassa, kiireettä, mikä tuntuu hyvältä. Jaana on väsymätön kannustaja ja piiskuri, joka haluaa että VIMMA todella erottuu muista kuoroista paitsi puhtaan ja tasapainoisen soinnin, myös selkeän sanojen ääntämyksen osalta. Näihin hän meitä valmentaa päästämättä pientäkään slarvailua ohi korviensa. Näin pitää ollakin, että tulosta syntyy. Kuria, nuhdetta – ja hetken tullen myös kiitosta.

Olemme saaneet ensimmäisen sponsorin! Kuopion vesi(laitos) lahjoitti koko köörille nätit ja kätevän kokoiset juomapullot, jotka Jaana jo ikuisti valokuvissa tänne Maestranettiin. Onpas muuten iloisen näköistä porukkaa kuvissa! Vesi onkin hyvä voide myös laulukurkulle, joten käyttäkäämme pullojamme ahkerasti.

Keikkaakin meinasi taas pukata (jokin Naisten pankin tilaisuus kai), mutta emme ottaneet. Kutsu tuli liian lyhyellä varoitusajalla. Ei me ihan semmoisia hyppyheikkejä olla että singahdetaan koska vain minne vain. VIMMA-ideologian mukaisesti teemme asiat kunnolla tai ei tehdä ollenkaan.

 

Viimeisimmät postaukset