Kuiskaa mulle pihapuu la 18.4.2015

Käyttäjän Eljas Koskela lähettämä 19. huhtikuu 2015 kello 10:11

Olipahan loistava esitys. Minuun kolahti, vaikuttava juttu. Kiitos.

Kommentoinut Jaana Turunen 19. huhtikuu 2015 21:03

Kiitos Eljas!

Onpa kiva kuulla, että pidit esityksestämme. Meistäkin se oli hieno kokonaisuus. Iso kiitos Maritalle, joka käsikirjoitti tämän lauluvalikoimasta. Ja iso kiitos Maritalle ja Veikolle! Harvassa kuorossa on tuollaiset teatteriammattilaiset käytettävissä! Ja kuorolle upeasta eläytymisestä, huolellisesta harjoittelusta ja ammattimaisesta työskentelystä esityksissä! Ja huilisti-Hannalle ja haitari-Mikolle, jotka antoivat tärkeän panoksensa esiintymisten onnistumiseen. Ja Vellulle tekniikan pelaamisesta ja Eilalle käytännön asioiden hoitamisesta. Meillä on hieno tiimi!

Tästä on hyvä jatkaa.

Viimeisimmät postaukset