Juhannus on meillä herttainen

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 17. kesäkuu 2015 kello 21:59

Kesä ei tunnu kunnolla alkavan, mutta juhannus sentään tulee ajallaan. Moni suuntaa mökille ja rantasaunan suuntaan, mutta minulla suunta on vielä etelämmäs. Euroopan laulupedagogit nimittäin kokoontuvat joka toinen vuosi järjestettävään Eurovox -kongressiinsa Riikassa keskikesän kunniaksi.

Eurovoxin jälkeen minäkin heittäydyn lomavaihteelle, mitä nyt maanantai-iltaisin heinäkuussa käyn laulattamassa Kallamarinassa. BarokkiKuopion konsertteihinkin aion ehtiä ja ehkäpä Savonlinna ja oopperakin kutsuvat tänä kesänä. Alkukesä onkin mennyt Estill-koulutusten merkeissä Tampereella ja Oulussa. Ja suunnistuksen. Jukola-tarinoita kerron livenä, jos joku niitä haluaa kuulla. Kesäinen urheiluharrastukseni avovesijuoksukin on listalla ja Wild Water Runissa ainakin juoksemme Eilan kanssa 30.7. (WWR:n sivuilta löytyy myös uunituore Vesipolkujuoksu-video, jos saattaa viipottaa tutunnäköisiä henkilöitä.)

Joko olet muuten vilkaissut Pinterestiin ja Maestran postauksiin siellä? Jos et, niin käy kurkkaamassa. Sieltä löytyy laulufilosofiaa ja -tietoa Piirre Collectiven kuvituksilla. Postauksia jsaa jakaa eteenpäin vapaasti. Maestran joukkorahoituskampanja jää kesätauolle heinäkuun ajaksi, mutta kampanjasivuun voi käydä silloinkin tutustumassa. Tukijaksi voi liittyä myös lomista huolimatta.

Oikein hyvää ja lämmintä kesää kaikille!

”Juhlat kun Jussin päivän on, silloin taas tarkenee!”

Viimeisimmät postaukset