Laiskamadon tunnustuksia

Käyttäjän Marita Jama lähettämä 8. lokakuu 2015 kello 17:42

Enhän minä ole sitä ostamaani Opi lukemaan nuotteja -opusta tutkistellut… Olen niin himskatin viitsimätön. Mutta Maestran solfaläksyt teen kiltisti, jopa mielelläni, kun koen että ne tosiaan vievät lähemmäs Suurta Päämäärää. Kuorotaitotunneilla on kivaa, ei tunnu puurtamiselta jota aina kavahdan. Saa nähdä muuttuuko ääni kellossa kun edetään ja asiat käyvät monimutkaisemmiksi.

Naisten stemmis helpotti Sibba-stemmojen oppimisahdistusta. Heti kun pääsee jyvälle on hauska laulaa. Mutta niin kauan kun itse on hämärän rajamailla, naapuristemmat melkein suututtavat, ikään kuin ne kiusallaan tekisivät kaikkensa vain sotkeakseen minua. Mutta odotan jo sitä kun päästään treeneissä nautinnolliseen vaiheeseen eli teknisesti opitun taiteelliseen hiomiseen.

Lauluryhmäkokeilu on saanut jatkoa ainakin jouluun asti. Hyvä homma, sillä yhteisen saundin metsästys on jännittävää. Päämetsästäjä Teija osaa hyvin sanallistaa mitä milloinkin haluaa saada meistä irti, ja hetkittäin lähes onnistummekin. Teija ”uhkaili” meitä myös esiintymisellä. No sitähän varten ryhmä perustettiinkin. Teijalla muuten on Talvi-yhtyeensä kanssa keikka Kuvakukossa tulevana sunnuntaina klo 13. SINNE KAIKKI kipin kapin!

Vain elämää menee taas TV:ssä, liekö jo neljäs kausi. Formaatti alkaa jo kyllästyttää, sama kaava toistuu ja melkein samat repliikitkin artistien kehuessa ja kiitellessä toisiaan. Myönteinen yllätys on Antti Tuisku, jota en aiemmin ole oikeastaan noteerannut ollenkaan. Sannista tykkään lauluntekijänä mutta en hänen tyylistään laulaa. Tuo nykytrendikäs beibiääni ärsyttää. Mokomaa söpöilyä en diggaa yhtään! – Hm, taidan vain olla kade kun joku on niin soman näköinen, nuori ja lahjakas…

 

Katselukerrat: 75

Tykkää

2 jäsentä tykkää tästä

Jaa Facebook

Kommentti

Sinun tulee olla Maestra:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Maestra

Kommentoinut Teija Korhonen 10. lokakuu 2015 19:18

Kiitos Marita taas postauksestasi, ja kun vielä mainostit huomisen keikkaamme! Eli tosiaan huom. su klo 13 Musakukossa (Kuvakukko, Vuorikatu 27) esiintyy Talvi-yhtye, jonka solistina laulan (ohjelmisto koostuu pääosin pianistimme Martti Mujusen tuotoksista) ja sen lisäksi Kotkanmäen Lohikäärme ihastuttaa Pekka Pohjolan musiikillaan. Liput 10€, tervetuloa!

Viimeisimmät postaukset