Maestran kevätinfo 2016

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 15. joulukuu 2015 kello 13:00

Maestran kevätkausi käynnistyy maanantaina 11.1.2015 Maestralaulajien tunnilla. Pieni varaslähtö otetaan kuitenkin jo sunnuntaina 10.1. Avoimen ryhmälaulutunnin merkeissä. Jos laulaminen Maestrassa kiinnostaa, niin sinne kannttaa tulla kokeilemaan!

Laulut jatkuvat hiihtolomaviikkoa 10, kiirastorstaita ja pääsiäismaanantaita lukuunottamatta vappuun saakka. Kauden päättäjäiset eli Kevätlaulajaiset lauletaan Kuopion kaupungintalolla torstaina 28.4. klo 18.

Maanantaina jatkuu tuttuun tapaan Maestralaulajien ryhmä, joka sopii hyvin laulukoulun jatkeeksi tai aloittamistunniksi. Myös Avoin laulukoulu -kurssi kokoontuu maanantaisin. Muistathan ilmoittautua sinne etukäteen info(a)maestra.fi tai p. 050-5638458/ Jaana.

Tiistaisin jatkuvat Kuorotaito-opinnot ja VIMMAn harjoitukset. VIMMAan kaivataan erityisesti uusia mieslaulajia, joten joululomien aikana kannattaa kysellä kaikilta tutuilta miehiltä, kiinnostaisiko kuorolaulu. Uusi lauluryhmä jatkaa harjoituksiaan keskiviikkoisin pidennetyllä ajalla klo 17:30-18:45. Kukkumaralla siirtyy myös keskiviikkoon ja Teijan ohjaukseen ja Beat jatkaa harjoituksiaan torstaisin. Kaikkiin kuoroihin ja ryhmiin mahtuu mukaan, joten tervetuloa kaikenikäiset laulajat mukaan!

Lisätietoja ja tiedustelut: info(a)maestra.fi tai 050-5638458/ Jaana.

Ilmoittaudu mukaan maksamalla osallistumismaksu verkkokaupassa

Voit maksaa joko yhdessä tai kahdessa erässä. Puolikas lukukausimaksu on myös Avoin laulukoulu -osallistumismaksu. Kulttuuriseteleitä ja Sporttipassia käyttävät, ottakaa yhteyttä info(a)maestra.fi.

Viimeisimmät postaukset