Maestran uusi varauskalenteri

Alkamassa on Maestran 10. toimintavuosi ja ensimmäinen vuosi, kun ilmoittautumiset ja tuntivaraukset voi tehdä suoraan varauskalenterista. Tämä helpottaa erityisesti laulutuntien varaamista. Kalenterista on helppo nähdä vapaana olevat laulutuntiajat ja peruuntuneet ajat näkyvät vapaina saman tien.

Missä kalenteri on ja miten se toimii?

Maestran varauskalenterin löydät linkin maestra.fi -etusivun alaosasta kohdasta linkit. Sieltä löytyy myös linkki verkkokauppaan, jossa kaikki maksut hoidetaan pankkitunnuksilla. Voit myös mennä suoraan https://vello.fi/maestra/ . Eteesi aukeaa kalenteri:

Photo 14.8.2018 14.42.15.jpg

Valitse kalenterista oikeat päivämäärät (ympyröity keltaisella), valitse laulumaestra (ympyröity vihreällä) ja valitse tunti, kurssi tai ryhmä (ympyröity punaisella), johon haluat ilmoittautua. Klikkaa sitten kalenterissa aikaa tai kurssia. Täytä sen jälkeen osallistumislomake ja klikkaa ”osallistu” ja asia on sillä selvä.

Photo 14.8.2018 14.48.34.jpg

Saat varauksestasi vahvistuksen sähköpostiisi ja samalla linkin, jonka kautta voit vaihtaa varausaikaasi tai perua sen kokonaan. Laulutunteja voi perua ja siirtää 24 h aiemmin. Kurssien, workshopien ja ryhmien osalta ilmoittautuminen on sitova.

Huom! Muistathan, että sairastumisen vuoksi tunteja voi perua samana päivänä soittamalla suoraan opettajalle.

 

Viimeisimmät postaukset