Laulua joululahjaksi

Maestrasta voit hankkia laulua joululahjaksi kätevästi verkkokaupasta. Mikäli haluat meidän lähettävän postitse lahjakortin laulutunnille, teethän hankinnan viimeistään su 16.12., jotta kortti ehtii ajoissa perille. Voit myös tehdä itse lahjakortin, jolloin ei tarvitse maksaa lisäkuluja lähettämisestä ja hankinta-aikaa on jouluun saakka.

Laululahjan hankintaohjeet:

  1. Valitse, mitä haluat lahjoittaa: Avoin laulukoulu -kurssi ja laulutunnit ovat suosituimpia laululahjojamme. Voit myös halutessasi tarkistaa info@maestra.fi osoitteesta tai p. 050-5638458 onko kurssilla tilaa ja onko se toteutumassa. Tällä hetkellä (11.12.) tammikuun aikuisten Avoin laulukoulu -kurssi on toteutumassa ja puolet paikoista on jo varattuna.
  2. Mene Maestran verkkokauppaan ja tee hankinta omilla pankkitunnuksillasi. Voit valita valmiin lahjakortin tai osta haluamasi palvelu ja tee itse lahjakortti.
  3.  Jos hankit kurssin lahjaksi, ilmoita lahjan saaja kurssille info@maestra.fi (nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero), jotta hänellä on siellä paikka varattuna. Laulutuntien lahjaksi saajalle anna ohjeet tunnin varaamisesta verkkokalenterimme kautta.
  4. Tee tarvittaessa itse lahjakortti.

Lahjakortit ovat voimassa 6 kk ostohetkestä ja kortin voi vaihtaa myös toiseen Maestran tuntiin tai kurssiin. Huomaathan, että pidämme tunteja rajoitetusti kesäaikana (1.6.-31.8.).

Viimeisimmät postaukset