Laulutunnit Kuopiossa

Erilaiset
laulutuntimme

Tervetuloa laulutunneille Maestran laulustudiolle Mölymäelle, Raviradantie 6!

01.

Rytmimusiikki

Opetamme kaikkia rytmimusiikin laulutyylejä: pop, rock, jazz, iskelmä jne. Laulunopettajat: Teija Korhonen ja Jaana Turunen

02.

Klassinen laulu

Opetamme klassista laulua aloittajista pidämmelle ehtineisiin, liedeistä oopperaan, vanhasta musiikista nykymusiikkiin. Opettaja: Jaana Turunen

03.

Estill Voice Training

Estill-koulutuksissamme tutustut ääneesi äänifysiologian ja käytännöllisten äänikuvioiden kautta. Opettaja: Jaana Turunen

Tunnit Kuopion keskustassa
Raviradantie 6:ssa

Hinnat

Laulutunnit maksetaan etukäteen Maestran verkkokaupassa. Maksuksi käyvät myös kulttuurisetelit, epassi ja muut vastaavat työnantajan tarjoamat edut (maksut ko. palveluntarjoajan kautta).

Tunnin voi siirtää maksutta sairastumisen vuoksi samana päivänä ja muuten vähintään 24 h ennen. Tuntimaksua ei palauteta, mikäli poissaolosta ei ole ilmoitettu etukäteen. Maksetun tunnin voi käyttää 4 kk aikana, mutta kuitenkin ennen 31.5. keväällä tai 5.12. syksyllä ellei muuta ole sovittu.

Kysymyksiä & vastauksia

Lisätietoa laulutunneista

Miten aloitan?

Opettajat: Jaana Turunen ja Teija Korhonen

Tie laulutunneilla alkaa yhteydenotolla valitsemaasi opettajaan. Soita tai lähetä sähköpostia. Sopikaa yhdessä tuntiaika ja vahvista varaus maksamalla tunti Maestran verkkokaupassa. Varaudu laulamaan pätkä jotain laulua ensimmäisellä tunnilla ja kertomaan toiveistasi laulutuntien suhteen, siis miksi tulit tunnille ja mitä haluaisit oppia.

MItä laulutunneilla tehdään?

Opettajat: Jaana Turunen ja Teija Korhonen

Laulutunneilla kehität laulutaitoasi monipuolisesti eri näkökulmista. Useimmiten laulutunti alkaa ääniharjoituksia tehden; ensin lämmitellen ja sitten laulutekniikkaa hioen. Musiikkityyleihin, esityskäytäntöihin ja tulkintaan tutustuu parhaiten laulujen kautta. Voit valita, mitä kappaleita haluat harjoitella tai pyytää opettajalta neuvoja.

Kenelle laulutunnit sopivat?

Opettajat: Jaana Turunen ja Teija Korhonen

Laulutunneillamme käy hyvin erilaisia laulajia aloittajista pidemmälle edistyneisiin. Osa haluaa laulaa lähinnä omaksi ilokseen ja harrastaa yksinlaulua, toisilla on tavoite mielessä esiintymisen, pääsykokeiden tai kilpailujen muodossa. Laulutunneillamme kävijät ovat nuoria tai aikuisia laulun harrastajia.

MIssä tunnit pidetään?

Laulustudio Maestra, Raviradantie 6, 70100 Kuopio

Maestran laulustudio sijaitsee Mölymäellä Raviradantie 6:ssa. Torilta laulustudiolle on matkaa noin 900 m. Autopaikkoja löytyy kadun varrelta. 

Miten valmistaudun laulutunnille?

Opettajat: Jaana Turunen ja Teija Korhonen

Kun tulet ensimmäiselle laulutunnille, varaudu laulamaan pätkä jostain itsellesi mieluisesta tai tutusta kappaleesta. Yleensä ottaen tunneista saat parhaan irti, jos harjoittelet niiden välissä itsenäisesti. Tee harjoituksia ja opettele kappaleita sekä tutustu niiden historiaan ja erilaisiin äänitteisiin. Pohdi omaa näkemystäsi kappaleesta.

MIten laulutunnit maksetaan?

Opettajat: Jaana Turunen ja Teija Korhonen

Tunnit maksetaan etukäteen Maestran verkkokaupassa. Maksuksi käyvät myös kulttuurisetelit, epassi ja muut vastaavat työnantajan tarjoamat edut. Tunnin voi siirtää sairastumisen vuoksi samana päivänä ja muuten vähintään 24 h ennen. Tuntimaksua ei palauteta, mikäli poissaolosta ei ole ilmoitettu etukäteen. Maksetun tunnin voi käyttää 6 kk aikana, mutta kuitenkin ennen 31.5. keväällä tai ennen 5.12. syksyllä ellei muuta ole sovittu.

Haluatko
aloittaa?

Ota yhteyttä opettajaan ja sovi ensimmäinen laulutuntisi!