Laulukoulu laineilla 3

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 11. kesäkuu 2009 kello 21:01

Kivaa oli ja laulu raikui! Onneksi sää oli meille seilaajille suosiollinen ja saimme ihailla Kallaveden saaristoa ihanassa auringon paisteessa -siis siinä määrin mitä laulamiselta ehti. Tästä on hyvä aloittaa kesän vietto!

Lisäsin aamulla videon nuorista italialaisista laulajanaluista. Pojat antavat hienon esimerkin siitä, miltä laulaminen kuullostaa, kun ääni virtaa vapaasti vatsan pohjasta eikä jumiudu kurkkuun. Sitä tavoitetta kohti on mukava pyrkiä! Ei kannata lannistua, jos ei itse ole saanut syntymälahjana noin toimivaa ääntä (se on nimittäin aika harvinaista). Sinnikkäällä ja pitkäjänteisellä työllä voi saavuttaa paljon ja matkan varrella voi nauttia laulamisesta muuten!

Syksyn avoin laulukoulu on naisten osalta miltei täynnä. Täytynee taas harkita lisäryhmien perustamista. Miehiä mahtuu vielä hyvin mukaan. Jatkoryhmissä on jo sen verran väkeä, että saamme hyvät laulut aikaiseksi. Mukaan mahtuu edelleen. Hennan, Marin ja Annen kommentit saivat aikaan uuden idean syksyyn: teen todennäiköisesti yhden ”intensiivikurssin” esim. pe, la, su, joka on jatkokurssi erityisesti niille, joille viikottainen tunti ei sovi syystä tai toisesta. Lisätietoja tulee elokuussa.

Mukavaa kesää ja aurinkoisia päiviä

Kommentoinut Aila Prepula 15. kesäkuu 2009 19:05

Intensiivikurssi oikein hyvä idea! Luultavasti muutamilla jatkokurssia ajattelevilla on kuoroharkat maanantaina tai keskiviikkona = jatkuva este osallistumiselle näinä päivinä. Hyvä jos intensiivikurssin päivämäärä on selvillä jo elokuussa! Aurinkoa!

Viimeisimmät postaukset