Suomen paras kuoro

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 5. syyskuu 2009 kello 09:42

Tänään alkaa uusin lauluohjelma Suomen paras kuoro TV2:lla klo 19.10. Varsinaiseen kisaan mukaan pääsi Kuopiosta Kuopion nuorisokuoro, josta oli juttu tämän päivänä Savon Sanomissakin. Ohjelman esittelystä käsitin, että tänään ohjelmassa näytetään otteita Kuopion karsinnoista viime keväältä. Tuomaristossa istuu yksi Sibiksen aikojen opettajani Seppo Murto, joka on kokenut kuoromies Helsingistä. Odotan mielenkiinnolla ohjelmaa ja pidän tietysti peukkuja kuopiolaisten nuorten puolesta. Taiteiden juhlan iltana kuulin nuorisokuoron harjoituksia Puistokoululla. Komeasti soivat Ultra Bran laulut nuorten esittäminä!

Kommentoinut Jaana Turunen 6. syyskuu 2009 12:24

Täältä löytyy laulukone stemmalaulusta kiinnostuneille:
http://ohjelmaopas.yle.fi/aivonarikka/tunne-savelet/laulukone

Kommentoinut Jaana Turunen 6. syyskuu 2009 12:21

Kylläpäs ohjelmassa näytettiin vähän Kuopion karsintoja. Säästöbudjetti lienee syynä… Helsingissä lauloi monta upeaa kuoroa. Hauska kuulla, miten upeita esityksiä saadaan kuulla syksyn mittaan!

Viimeisimmät postaukset