JOU!kahainen ja kumppanit

Käyttäjän Marita Jama lähettämä 29. syyskuu 2009 kello 12:00

Jaanan reenirepusta löytyy yhä uusia hauskoja ääniharjoitteita. Ei kun ylä- ja alamäkiin taas uusien äänneyhdistelmien kanssa. Sanoisin näitä äänen uimaharjoituksiksi: Sukelletaan, noustaan pintaan kuviokellumaan, nopea spurtti, kuperkeikkakäännös, vauhtipotku ja rentoa lillumista laulun laineilla. Kivaa!!

Valtaosa tämänkertaisesta maanantaitunnista omistettiin Kiiriminna-rapille. Siinä riittääkin pakertamista monine äänineen ja ”rooleineen”. Menin taas rap-ryhmään, puhelaulun rytmi vetää puoleensa. Tekisi mieli heittäytyä leikkimään vapaasti rytmiraamin sisässä, mutta ryhmässä täytyy löytää yhteinen tapa ja tahti.

On suuri sun rantas autius soi äänissä tosiaankin kauniisti, kiitos hienon sovituksen. Vinkki Jaanalle: Tsekkaapa Kaj Chydeniuksen Kalliolle kukkulalle – selkäpiitä hivelevä kuorolaulu sekin. Nautinto nostaa niskahiukset pystyyn…

Ja vielä muutama sekahavainto: Onpas mainio tuo ”Musiikki on jokamiehen oikeus” -linkki. Hyviä juttuja! Pirtsakka lisä ovat myös Laulukoulun sivustoon liitetyt kulttuuriuutiset. Ne tulee silmäillyksi heti sivuille kirjauduttua. Hyvä homma tämä meidän sivusto kaiken kaikkiaan. – Mitä muut olette mieltä? Miten käytätte sivustoa? Minä seilaan pitkin poikin, kuuntelen lauluja ja katselen onko mukaan ilmestynyt uusia profiileja. Vaikken tunne teistä laulutovereista juuri ketään ”siviilissä”, jonkinlainen tuttuus ja yhteys syntyy tämän kautta. Me ollaan jo aika iso rinki. JOU!

Kommentoinut Jaana Turunen 1. lokakuu 2009 11:36

Laulu on ohjelmistossa mielessä ja ajattelin sitä keväälle…

Kommentoinut Minna Kumpulainen 30. syyskuu 2009 16:12

Tästä linkistä löytyy tarkoittamani versio: http://www.youtube.com/watch?v=7zzZWUe81k4&feature=related

Kommentoinut Minna Kumpulainen 30. syyskuu 2009 16:06

Tuo Chydeniuksen Kalliolle kukkulalle kuulostaa kyllä hienolle kolmiäänisessä versiossa, joka on myös vähän kaanonmainen..

Viimeisimmät postaukset