Aamun ajatus

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 13. lokakuu 2009 kello 09:10

Kyse ei ole siitä kuinka hyvä äänesi on,
vaan siitä, että tunnet vahvaa halua laulaa,
ja että sinulla on rohkeutta laulaa sillä äänellä,
joka sinulle on annettu.

-Elizabeth Berg

Tällainen oli tämän aamun ajatusten aamiaisella tarjolla. Hyvä ajatus kaikille! Mukavaa päivää!

Kommentoinut Marita Jama 15. lokakuu 2009 11:19

Tasan näin! Laulaminen on itseilmaisua, hyvällä mielellä ollessaan ihminen laulaa tai hyräilee, ja laulaminen voi myös liennyttää pahaa mieltä. Eikä siinä tosiaan tarvitse ajatella äänen ”hyvyyttä”. Jokainen saa laulaa äänellään. Ennenvanhainen koulusysteemi vain on tehnyt paljon hallaa tässä asiassa. Ne kamalat, nöyryyttävät laulukokeet… Minut opettaja diskasi kerran syystä että olin valinnut laulettavakseni ”Kodin kynttilät”. Ei käy, se on iskelmä, oli opettajan tyly tuomio. Ja minä kun en millään olisi suostunut veisaamaan tylsää ”Joudu ilta kaunis”, joka olisi ollut hyväksyttyä kamaa. Huh, noita aikoja!

Viimeisimmät postaukset