Räjähtävä aloitus

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 19. tammikuu 2010 kello 10:21

Lauluvuosi 2010 on käynnistynyt erinomaisen virkeästi ainakin minun näkökulmastani. Kaavin laulukouluryhmän jälkeen yllätyksiä on tullut jatkoryhmistä, joissa on selvästi tapahtunut jotain loman aikana. Laulaminen on edistynyt upealla tavalla, ja nyt haaveemme Finlandian laulamisesta orkesterin kanssa on ihan totta!!!! Se on saavutettavissa, ja sitä kohti pyrimme.

Kevään aikana on ohjelmassa muutakin ”ylimääräistä” kuin karaokeilta 29.1. Rauhalahdessa. Maalis-huhtikuun aikana pidän ”kuorokokeilun” (tämä on työnimi, kun en keksi vielä parempaa). Eilen sovimme alustavasti, että kokeilu pidettäisiin muutamana tiistai-iltana, jolloin meillä on mahdollisuus käyttää steinerkoulun salia harjoitukseen. Ideana on se, että kaikki, joita kuorolaulaminen kiinnostaa, voivat tulla kokeilemaan sitä. Samalla vähän testaamme, mitä laulukoulujen koulimat äänemme voivat tehdä kuoromusiikin saralla. Ohjelmassa on tietysti Finlandia, mutta muutakin…

Kuorokokeiluun voivat osallistua muutkin kuin jatkoryhmien laulajat. Muille kokeilusta tulee pieni, noin 5 € nuottimaksu. Jatkoryhmäläisille kokeilu ei maksa mitään. Tämä on siis avoin kutsu kaikille avoimen laulukoulun käyneille ja laulamisesta kiinnostuneille tuttavillenne. Laitan lisätietoa asiasta helmikuun alussa, jonka jälkeen alan kerätä sitovia ilmottautumisia.

Ensi viikolla starttaavat uudet avoimet laulukoulut. Naisten ryhmä on täynnä, kuten aiemminkin, mutta miesten ja nuorten ryhmiin sopii yhä. Nuorten poikien ryhmää ei tullut, mutta 13-20-vuotiaita tyttöjä on tulossa kymmenkunta laulukouluun. Miesten ryhmä on pieni, kuten aiemminkin, mutta laulamista saamme hyvin aikaiseksi.

Laitoin muutaman uuden videon tänne sivustolle. Mielestäni ryhmissä kuulemani laulu vetää mainiosti vertoja niille. Jatkakaa samaan malliin, niin ope kulkee jatkuvasti hymyssä suin…

Viimeisimmät postaukset