Avoin laulukoulu starttasi

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 17. toukokuu 2010 kello 20:01

Kevään viimeinen avoin laulukoulu starttasi tänään tosi lämpimissä tunnelmissa. Luokassa oli lämmintä varmaankin lähempänä 30 astetta, mutta laulu raikui siitä huolimatta. Ensimmäisen illan pääpaino oli hengityksessä. Laulajan paradoksi (Miten voi olla rento ja aktiivinen yhtä aikaa) otettiin haltuun varsin mallikkaasti Mustasukkaisuutta -tangossa. Saarenmaan valssin lyhyet hengitykset vaativat vielä uusinta laulun, mutta hyvää tulee siitäkin.

Huomenna laulu jatkuu salissa, jossa on toivottavasti hieman viileämpää. Ainakin sinne saa kunnollisen tuuletuksen aikaiseksi. Jännittävää kuulla, miten monille tuttu Ladidadidaa sujuu torstai-iltana…

Ainakin vetäjä sai kunnon virtapiikin lauluista itselleen. Toivottavasti näin kävi myös kuillekin läsnäolleille!

Viimeisimmät postaukset