Infoa syksystä

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 31. toukokuu 2010 kello 11:30

Ennen kesälomille karkaamista tässä vielä vähän tietoa tulevasta:

Syksyllä laulut jatkuvat viikolla 35 ja jatkuvat viikolle 49 saakka. Viikolla 42 pidetään syyslomaa. Maanantaisin ja keskiviikkoisin ryhmät kokoontuvat klo 17:30-19 ja tiistai-iltaisin naiskuoro
klo 17:30-19. Paikka on steinerkoulu tai joku muu, jos kesän aikana sellainen
löytyy. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat laulajat! Mukaan laulamaan voi
ilmottautua vaikkapa vastaamalla tähän viestiin.

Syksystä alkaen toiminta jatkuu lauluklubina, mikä tarkoittaa sitä, että lukukausimaksulla 220 € voi käydä kaikissa ryhmissä sen verran kuin itse haluaa. Kun saadaan lisää laulajia mukaan, voidaan perustaa uusia ryhmiä ja laajentaa toimintaa entisestään eli lisää erilaisia laulumahdollisuuksia. Tähän mennessä on toivottu ainakin miesten omaa ryhmää ja viihdekuoroa. Maksuja voi maksaa työnantajilta saatavilla kulttuuriseteleillä ja muilla vastaavasti toimivilla seteleillä.

Syksyllä ohjelmassa on viikkotuntien lisäksi laulamista orkesterin kanssa ja joululaulajaiset. Talvella kaamosta vastustetaan miesten ja naisten omilla lauluenergiailloilla. Bändikin on odottamassa ”livekaraokea”
varten, jos sellainen kiinnostaa…

Tervetuloa laulamaan kesälläkin! Lauluristeilylle 7.6. on lähdössä yli 50 laulajaa. Vielä ehtii mukaan, jos on nopea. Tiistaina 20.7. lauletaan satamatorilla illalla ja lasten kanssa lauantaina 24.7. työpajoissa satama-alueella. Molempiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy, tervetuloa! Lisätietoja taidetorin sivuilta.

Mukavaa ja laulurikasta kesää!

Viimeisimmät postaukset