Joulukortti-info

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 5. lokakuu 2010 kello 12:21

Soivat joulukorttimme äänitetään Petosen seurakuntatalolla maanantaina 1.11. klo 17-21. Jos et ehdi paikalle töisä viideksi, niin ei hätää, ensin avataan ääniä pitkään, mutta viimeistään kuudelta täytyy päästä äänittämään.
Seuris lötyy Petosenkaaren varrelta, mutta autoilijat, ajakaa Blominkadulle, sillä sieltä pääsee parkkipaikalle. Sisään tullaan Blominkadun puolelta A-ovesta (Pyörönkaarelta katsottuna vasemmalla puolella taloa). Bussilla pääsee ihan viereen (23 muistaakseni) ja kimppakyytejä voitaisiin sopia jo aiemmalla viikolla.

Kortille lauletaan kappaleet Pohjolan joulu (sovitus Jaana Turunen, sisältää 5 tuttua joululaulua), Heinillä härkien ja Jouluyö juhlayö, jos ehditään. Kappaleisiin tulee pianosäestys ja lisäksi Hanna Eskel on luvannut tulla soittamaan viulua. Jotta kulut saatiin minimiin, mukaan ei tule kappaleita, joista tulee Teosto-maksuja. Valitsin myös kappaleita, joista saadaan hyvän kuuloisia pienellä vaivalla. Lämmin kiitos Kallaveden seurakunnalle ja kirkkoherralle, jotka tarjoavat tilat käyttöömme ilman vuokraa!

Ota äänitykseen mukaasi nuotit/ sanat. Jos osaat ulkoa, aina parempi, mutta opettelemaan ei tarvitse erikseen ryhtyä. Äänityksen ajan kännykät on ehdottomasti suljettava kokonaan, joten kotijoukkoja kannattaa muistuttaa ennen, että kiinni ei saa kesken äänityksen millään. Ota mukaasi myös eväitä, sillä pidämme yhden evästauon puolessa välissä iltaa. Mukavat ja äänettömät vaatteet ovat eduksi. Kenkien sijaan kannattaa käyttää vaikkapa villasukkia.

Odottavan aika on pitkä, joten varaudu lehmän hermoilla. Toistoja tulee vaikka kuinka paljon, ja joka kerran pitäisi saada entistä parempi ja pirteämpi otto. Tsempataan siinä toinen toistamme! Minulla on kyllä rajaton usko teihin jo pelkästään eilisillan (ma) laulujen perusteella. Laulujen vaikemmat osat opittiin ilman nuotteja vartissa. Jes!

Levyille tulee pahvikuoret, joista toisella puolella on ”korttikuva” ja toiselle puolelle jää itselle tilaa kirjoittaa joulutervehdys. Jokin Hyvää joulua! tyyppinen tervehdys sinne tulee myös. Korttiin tulee myös kaikkien klubilaisten nimi, olipa levyllä laulamassa tai ei. Jos et jostain syystä halua nimeäsi mukaan, ilmoita siitä minulle ennen levytystä.

Valmiit kortit saa marraskuun loppuun mennessä hintaan 5 €/ kpl.

Pidetäänkö marraskuussa karonkka 18.11. konsertin jälkeen esim. Kummisedässä?

Viimeisimmät postaukset