Vehmersalmen retki

Käyttäjän Riitta Junnila-Savolainen lähettämä 17. kesäkuu 2011 kello 12:01

Tosi hieno reissu 16.6.11 Vehmersalmelle. Laulaa sai jo laineilla. Oli hienoa huomata kuinka monta laulua osataan ulkoa. Kuinka vähällä pääsee kiinni toisten avustuksella. Kirkossa oli niin helppo laulaa. Ääntä tuli joka puolelta ja into sen kuin kasvoi. Jaana, hienoa kun kerrot noista laulujen alkuperistä ja erilaisista yhteyksistä. Ihastuin myös vanhaan kirkkomusiikkiin. Koimme monenlaisia elämyksiä eilen illalla ja lomani alkoi loistokkaasti. Kiitos ihan jokaiselle myös laineilta kuuluvasta vienosta laulusta jota kuuntelin kotilaiturilta kun ohi ajelitte.

Kommentoinut Sirpa Hynynen 17. kesäkuu 2011 16:44

Vehmersalmen reissulla oli ihana kesäinen tunnelma, olen ollut fiiliksissä vielä tänäänkin. Koko retki oli hyvin suunniteltu ja ohjelma kirkossa monipuolinen ja ainutlaatuinen. Minulle tuli ainakin sellainen tunne, että tällaisia juttuja pitäisi  ihan jokaisen päästä kokeilemaan ja kuulemaan. Useampikin olisi varmaan tullut jos olisi oivaltanut mistä on kysymys, eiköhän aleta jo suunnittelemaan Kuopion kirkkoon samanlaista tapahtumaa…  Vielä 4 päivää teen työtäni laulellen ja sit alkaa loma. Ihanaa mansikan makoista kesää kaikille!

Kommentoinut Hanna Turkki 17. kesäkuu 2011 13:01

Samaa mieltä! Sää oli hieno, auringonlasku upea, kirkko tunnelmallinen, Jaana lauloi ja soitti hienosti, samoin Elina, ja me kaikki muutkin tietysti 🙂 Ilmeisesti mukana olleet vehmeriläisetkin tykkäsivät. Tunnelma laivallakin oli lämmin, varsinkin poistullessa siellä kannenalaisessa lauluklubissa 🙂 Kiitos kaikille, tosi nappi retki! Tahtoo lisää!

Viimeisimmät postaukset