Lauluklubi Maestran infokirje 01/2012

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 9. tammikuu 2012 kello 13:09

Hyvää alkanutta lauluvuotta!

Tässä infokirjeessä on tietoa kevään aikatauluista ja muuttuneesta harjoituspaikasta.

Lauluklubi Maestran tunnit pyörähtävät käyntiin ensi viikolla maanantaista 16.1.2012 alkaen. Tunnit ovat samat kuin syksylläkin ja tarkat ajat löytyvät lukujärjestyksestä.

Nuotinlukutunnit ja stemmikset käynnistyvät kuitenkin viikkoa myöhemmin, joten ensi viikolla niitä ei vielä ole. Harmillisen päällekkäisyyden vuoksi niin kuoro kuin keskiviikon tunnitkin alkavat sijaisten (mutta loistavien sellaisten!) johdolla.

Tunteja on toukokuun alkuun saakka poislukien hiihtoloma viikko 10 ja pääsiäisen ja vapun seutu. Kevätkausi päättyy Kevätlaulajaisiin ma 7.5.2012 klo 18-21 ravintola Albatrossissa, jossa laulamme sydämen kyllyydestä bändin säestyksellä. Eiköhän Pienen laulukirjan ohjelmisto ole hanskassamme siihen mennessä!

Laulupaikka on muuttunut. Asemakoulu on nyt remontoitu ja palaamme Steinerkoulu Virkkulan tiloihin Asemakatu 3:een pitämään tuntejamme. Maanantain ja tiistain tunnit ovat salissa. Keskiviikkona tapaamme saman rakennukset toisessa päässä olevassa luokassa. Katso tarkemmat ohjeet kirjeen lopusta.

Tammikuun lopussa sunnuntaina 29.1.2012 käymme laulattamassa Puijonlaakson palvelukodissa klo 14 ja Akuliinassa Siilinjärvellä klo 15:30.Ilmoittautumiset tunneilla kiertäviin listoihin.

Helmikuussa lähdetään talviselle lauluretkelle, mikäli ilmoittautuneita on tarpeeksi. Ilmoittautumisaika päättyy tämän viikon lopussa su 15.1. eli käythän ilmoittautumassa mukaan mahdollisimman pian.

Kuorolla on oma konsertti Kuopion kaupungintalon juhlasalissa tiistaina 27.3.2012 klo 19. Konserttiin on vapaa pääsy. Kuoron esiintymiä varten Kaisa on tuonut eri värisiä huiveja (ilmeisesti naisille). Oman esiintymishuivisi saat häneltä, kun tuot 10 € mukanasi kuoroharjoitukseen.

Lauluklubiin voi edelleen tuoda laulamisesta kiinnostuneita tutustumiskäynnille. Ilmoitathan tutustujasta minulle etukäteen, jotta osaan varata nuotteja ja laulunsanoja mukaan.

Lukukausimaksun saat sähköpostiisi lähipäivinä osoitteesta laskut(a)maestra.fi. Jos et ole saanut sitä ensi viikkoon mennessä, tarkista roskapostisi ja jos ei sieltäkään löydy, niin ota yhteyttä. Kuten ennenkin, maksuksi käyvät kulttuurisetelit, tyky-kunto+ -setelit ja virikesetelit. Myös Kulttuuripassia (=Sporttipassi) voi käytää maksuvälineenä piakkoin. Vähennä setelien osuus loppusummasta. Tuo setelit ensimmäiseen tapaamiseemme ja maksa loppu laskulla.  Jos aiot käyttää Sporttipassia maksamiseen, niin otatahan minuun yhteyttä.

Nämä ja ehkäpä joitain muutakin on luvassa kevätkauden aikana. Tietoja päivitetään nettisivuille sitä mukaan, kun asiat varmistuvat.

Nettisivut ovat taas olleet päivityksen alla joululoman aikana. Etusivun ulkonäkö on hieman muuttunut ja mielelläni otan vastaan palautetta siitä, miten sivut toimivat ja löytyvätkö kaivattavat tiedot helposti. Maestranetin jäsenille löytyy paljon uutta ja toivottua Lauluklubi Maestran alalehdistä. Omaa harjoittelua tukemaan on lisätty lämmittelyharjoituksia, ääniharjoituksia ja lisäharjoituksia ohjeineen. Nuotinlukukurssilla kävijöille on myös omia harjoituksia. Nämä kaikki näkyvät siis vain sisäänkirjautuneille jäsenille.

terveisin Jaana

p.s. Maanantaina alkava Avoin laulukoulu on täynnä ja uusi ryhmä syntyy keskiviikkoon, mikäli mukaan ilmoittautuu vielä muutama laulaja. Vinkkaathan tästä mahdollisuudesta lauluintoisille tutuillesi…

Ohjeet koululle:

Steinerkoulu on entinen Asemakoulu ja se löytyy osoitteesta Asemakatu 3. Virkkula koostuu kahdesta puutalosta, jotka sijaitsevat rautatieasemalta ylöspäin saman tien varressa ja samalla puolella katua. Talojen välistä pääsee sisäpihalle, jonne voi myös pysäköidä auton. Bussilla tulijoille kävelymatkaa torilta on muutama minuutti.

Maanantain ja tiistain tunnit pidetään ylemmässä talossa salissa eli sisäpihalle tullessa vasemman puoleisessa talossa. Sisään pääsee kätevimmin oikean puoleisesta ulko-ovesta. Jatka matkaasi aina vain oikeaan, kunnes tulet saliin. Keskiviikkoisin tule sisään vasemmasta ovesta ja jatka matkaasi niin pitkälle vasempaan kuin voit.

Näytä suurempi kartta

Kommentoinut Jaana Turunen 9. tammikuu 2012 21:35

Niin vekkulilta kuin kuullostaakin, Sporttipassi käy Maestrassa nyt maksuvälineeksi. Tässä ohjeet:

Kun käytössäsi on Sportti- ja KulttuuriPassi voit maksaa laskusi SporttiPassin verkkomaksulla.
*Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi www.sporttipassi.fi -sivulla
*Valitse SporttiPassin verkkomaksu
*Valitse riippuvalikosta Lauluklubi Maestra
*Kirjoita summa euroissa
*Kirjoita palvelunkuvaukseen laskun viite
*Paina maksa
Säilytä saamasi tekstiviesti kuittina.

Viimeisimmät postaukset