Puolenvälin klubi-info

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 27. syyskuu 2012 kello 10:45

Syksyn klubikausi on kohta puolessa ja tässä muistutuksia ja tiedotuksia tulevasta:

 1. Levytysinfo Lauluklubi Maestra syksy 2012

Paikka: Petosen seurakuntatalo, Pyörönkaari 21
Parkkipaikka löytyy vierestä, ajo Blominkadun kautta. Sisään A-ovesta (muistaakseni). Bussit 21, 22, 23.

Aika: ma & ti 1.-2.10.2012

Äänitysaikataulu:
Ma klo 17 äänenavaus
klo 18-21 Äänitys, ryhmät: Laulutaito 1 & 2, Pop, Karaoke
Kappaleet: Taivas sylissäni ja Jouluyön hymni

Ti klo 18 äänenavaus (tule hiljaa eikä liian aikaisin, äänitys käynnissä lapsikuoron osalta)
klo 18-21 Äänitys, kuoro
Kappale: Hei joulu on tulossa!

Muuta
• Äänityksen lomassa pidetään pieni tauko, omat eväät mukaan.
• Muista äänettömät vaatteet ja nuotit!!!! (Villasukat tms.)
• Kännykät pois päältä äänityksen ajaksi (tiedoksi kotijoukoille)
• Pitkä pinna ja kärsivällisyys sekä jatkuva tsemppaaminen on hyödyksi tässä sessiossa

 1. Joulukorttien hinta ja tilaaminen

Soivan joulukortin hinta on 5 €/ kpl, sisältää CD:n ja kirjekuoren. (Kortit voi lähettää normaalissa 2. luokan joulupostissa, käsin leimaamista suositellaan). Sitovat tilaukset voi tehdä listaan nauhoitussessiossa ja tunneilla 15.10. saakka. Jos et pääse tunneille ja haluat tehdä tilauksen/ muuttaa tilaustasi ennen 15.10., niin laitathan siitä sähköpostia. Levyjä tehdään ennakkotilausten mukaan. Kortit ovat valmiita marraskuun puoleen väliin mennessä. Julkinen esittäminen ja myyminen ennen 3.12. kielletty, sillä yksi kappaleista osallistuu uusien joululaulujen kilpailuun.

 1. Laululeiri Törmälässä la-su 3.-4.11.

Laululeiri toteutuu ja sinne ehtii ilmoittautumaan vielä lokakuun loppuun mennessä, mikäli tietysti tilaa on majatalossa. Leirillä on oma, klubitunneista riippumaton ohjelma eli mukaan voi tulla kaverikin vaikka toiselta paikkakunnalta. Ohjelmassa paljon laulua: yhdessä, karaokea, saunassa, syödessä, ulkoillessa…

4.Muut tapahtumat

 • Akuliinassa Siilinjärvellä käymme laulattamassa to 1.11. Toivottavasti saadaan kiva porukka mukaan!
  • Maestralaulajien kuoron konsertti Naisten Pankin hyväksi on Kuopion kaupungintalon juhlasalissa ma 8.10. klo 18. Kuoron äänen avaus ja harjoitus klo 17. esiintymisasu: mustat & huivi, miehillä tumma puku & huivi. Liput 5 €.
  • Kuorolla on keikka la 20.10. klo 14 tuomiokirkossa. Joku harjoitus täytyy sopia kirkkoon ennen sitä
  • Joululaulajaiset ja levynjulkistamiskeikka on ti 18.12. klo 18 Kuopion kaupungintalon juhlasalissa. Ensin on pieni konserttiosuus (n. 20 min) ja sitten yhdessä laulua kahdeksaan saakka. Jos saamme varattua karonkkatilan ravintolaan, menemme syömään laulujen päätteeksi omakustanteisesti.
  • Kevätkausi käynnistyy viikolla 3

Loppukaudeksi mukaan klubiin?

Tiedätkö laulamisesta ja lauluklubistamme kiinnostuneita? Nyt olisi hyvä sauma pyytää kaverit mukaan, sillä mukaan pääsee viikosta 42 eteenpäin loppukaudeksi 120 €:lla eli puoleen hintaan. Kokeilemaan saa tulla aiemminkin, kun vaan ilmoittaa siitä etukäteen, jotta osaan varata nuotteja tutustujillekin.

 

Lopuksi vielä sellainen ilouutinen, että saatamme saada salin käyttöömme myös maanantaisin viikosta 42 alkaen. Toivotaan, että se onnistuu….

Viimeisimmät postaukset