Jouluradiosta ja vähän muustakin…

Käyttäjän Sakari Konttinen lähettämä 12. joulukuu 2012 kello 20:02

Olen viime viikkojen aikana työni johdosta viettänyt suhteellisen paljon aikaa auton ratissa ja samalla kuunnellut Jouluradiota.  Joululaulukilpailun finalistikappaleitakin olen kuullut useaan otteeseen ja pakko olla samaa mieltä jo aiemmin asiasta kantansa ilmaisseiden Jaanan ja Maritan kanssa.

Sinällään ihan ok kappaleita, mutta eihän ne joululauluja ole ja mikä merkittävintä, yksikään ei tahdo millään jäädä mieleen, toisin kuin Joulu on tulossa…, mutta siihenkin lienee syy.

Aikani Jouluradiota kuunneltuani olen kuunnellut meidän omaa joululevyä ja pakko sanoa, että hyvillä mielin sitä kuuntelee.  Erityisen hyvälle mielelle tulen kuitenkin lastenkuoro Kukkumarallan laulua kuunnellessani. Heidän laulussaan on jotain niin aitoa ja innostavaa.  Vieköön Jaana siis lämpimät terveiset lapsille, että jatkaisivat hienon harrastuksen parissa.  Valitettavasti en pääse ensi viikolla Joululaulajaisiin enkä pääse heitä livenä kuulemaan.

Sunnuntaina meitä näkyi olevan muutama kuorolainenPetosen seurakuntatalolla Kauneimmissa Joululauluissa. Siellä kuulimme nuorisokuoro Beat:in ensiesiintymisen.  Paljon on saatu aikaan lyhyessä ajassa.  Hienoinen varovaisuus kuului osittain ,mutta ensi esiintymiseksi ”peukuttamisen” arvoinen suoritus.

Hyvän Joulun toivotuksin

Sakke

Kommentoinut Erja Tyrväinen 18. joulukuu 2012 13:48

LApsikuoron laulua ensikerran levyltä kuunnellessani vuodatin viljalti kyyneleitä, sen verran sydämeen käyvää laulua oli. Kaikille Maestralaisille rauhaisaa joulua ja riemullista Uutta Vuotta 2013.

Kommentoinut marja-leena nevalainen 13. joulukuu 2012 13:37

Komppaan Sakkea. Lapsikuoro Kukkumarallaan esitystä on ilo kuunnella. Myös Hei Joulu on tulossa kappale saa jammailemaan mukanaan.

Kommentoinut Jaana Turunen 12. joulukuu 2012 21:39

Sinkkuihin = sinkkuja

Sama viholainen ”korjasi”

Kommentoinut Jaana Turunen 12. joulukuu 2012 21:38

Äänitteitä = äänitti
Pahuksen oikoluku…

Kommentoinut Jaana Turunen 12. joulukuu 2012 21:37

Kiitos Sakke! Kukkumarallalaisille menee terveiset. Ihan samanlaisia viestejä on tullut muualtakin ja itsekin olen lasten laulua kuvannut sanalla aito. Eikös se juuri sitä ole?

Beatin ihanalle nuorille laulajille viesti menee jo tästä ja huomenna vielä muistutan, sillä olemme silloinkin keikalla.

Huomasitteko tänään Kirkko ja koti -lehdestä Juuso Happosen haastattelun? Juuso nimittäin innostui jouluäänityksesmme sen verran, että äänitteitä itse kaikki joululaulunsa omaksi sinkukseen. Ketä kiinnostaa, niin Joululaulajaisista Juuson sinkkuihin saa, joten varaa käteistä mukaan.

Minulle alkaa jo aueta finalisteista ensimmäinen. Hei, joulu on tulossa on silti ykkönen!

Terveiset myös vankilasta, jossa kävimme tänään laulattamassa. Hyvä oli fiilis sielläkin.

Viimeisimmät postaukset