Maakunnallinen yksinyrittäjäpalkinto Jaanalle

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 21. toukokuu 2015 kello 17:00

Olen iloinen ja otettu tästä huomionosoituksesta! Iso kiitos menee myös teille hyvät Maestralaulajat: ilman teitä ei olisi Maestraakaan. Me teemme yhdessä aika hyvää työtä!

Terv. Jaana

Savon Yrittäjät
Tiedote
– julkaisuvapaa torstaina 21.5.2015 klo 17.00

 Maakunnallinen Yksinyrittäjäpalkinto 2015 yrittäjä Jaana Turuselle

 Savon Yrittäjät palkitsi 21.5. pidetyssä kevätkokouksessa yrittäjä Jaana Turusen Kuopiosta (Kuopion Yrittäjät) maakunnallisella Vuoden Yksinyrittäjä 2015 -palkinnolla. Maestra Finland Oy:n Jaana Turunen toimii kulttuuriyrittäjänä musiikkiharrastuksen ja – koulutuksen parissa.

Jaana Turusen valintaa vuoden Yksinyrittäjäksi perusteltiin mm. sillä, että Jaana on esimerkillisen innovatiivinen ja tulevaisuuteen positiivisesti suuntautunut yrittäjä haastavalla alalla. Turunen on valmis kokeilemaan uusia yritystoimintaa tukevia toimintatapoja, joista verkkokaupan hyödyntäminen laulukurssitoiminnassa on hyvä esimerkki. Myös oman ammattitaidon kehittäminen kulkee luontevasti yritystoiminnan kehittämisen rinnalla.

Jaana Turunen on pätevöitynyt ensimmäisten suomalaisten joukossa Estill-laulumetodin opettajaksi.


Jaana Turunen – Maestra Finland Oy

Musiikin maisteri Jaana Turunen aloitti Maestran toiminnan Kuopiossa 2009. Maestran toiminnan ydin on ryhmälaulukoulutus. Vuosien varrella suositun Avoin laulukoulu – kurssin on käynyt liki 500 pohjoissavolaista laulunharrastajaa, osa useaan kertaan. Laulukoulujen rinnalle on syntynyt myös muita ryhmälaulutunteja ja kuoroja. Maestralaulajista suurin osa on aikuisia, mutta kuorotoimintaa on myös lapsille ja nuorille. Tulevaisuudessa ryhmälaulukoulutusta on tarkoitus laajentaa Kuopion ulkopuolelle. Sen toteuttamiseksi Maestalla on alkanut joukkorahoituskampanja, jonka avulla kerätään rahoitusta ryhmäkoulutuksen oppimateriaalin tekemiseksi.

Maestra järjestää myös monia laulutapahtumia vuoden aikana, joista osaan on kaikille vapaa pääsy. Ensi heinäkuussa Maestra laulattaa yhteislauluja Kuopion satamassa Kallamarinassa joka maanantai-ilta klo 18. Idea lauluiltoihin on tullut kuorolaisilta, jotka ovat haikailleet laulujuhlien perään tai seuranneet innolla televisiosta Allsång på Skansen – tapahtumaa.

– Kuopio tanssii ja soi jo ja luonteva jatko sille olisi, että Kuopiosta tehtäisiin myös laulukaupunki, kertoo Maestran yrittäjä Jaana Turunen.

Maestran toimintaa on myös viime kesänä ensimmäisen kerran toteutettu Wild Water Run – avovesijuoksu, jolle on tulossa jatkoa 30.7.2015.

Jaana Turunen ja Maestralaulajat ovat tehneet yhteistyötä mm. Kuopion kaupunginorkesterin, Kuopion kaupungin ja paikallisten yritysten kanssa. Maestran VIMMA-kuoro on toteuttanut useita flash mobeja Kuopion keskustassa. Maestran kuoroja on kuultu niin Kuopion torilla kuin monissa tapahtumissa. Maestralaulajat ovat myös vieneet Silkkaa laulamisen iloa paikallisiin palvelutaloihin.

Lisätietoja:
Jaana Turunen, Maestra Finland Oy, puh.050 5638 458, info@maestra.fi
Arto Nykänen, Savon Yrittäjät, puh. 044 3680 501, arto.nykanen@yrittajat.fi

Fakta:

Savon Yrittäjien Maakunnallinen Yksinyrittäjä -palkinto

Maakunnallinen Yksinyrittäjä -palkinto jaettiin kolmannen kerran. Palkinto perustettiin vuonna 2013 ja on kunnianosoitus yksinyrittäjille, joka on vaikeimpia yrittäjyyden lajeja.
Palkitut tästä linkistä.

Suomessa yksinyrittäjiä on yli 160 000 eli 65 prosenttia kaikista yrittäjistä.

Kommentoinut Jaana Turunen 1. kesäkuu 2015 16:47

Kiitos Pia ja Marita!

Kommentoinut Pia Hakkarainen 1. kesäkuu 2015 08:35

Palkintoja vaan ropisee! 🙂  Onnea Jaana! Harva se päivä Mullikassakin juttua. Vau!

Kommentoinut Marita Jama 28. toukokuu 2015 16:10

Toden totta olet palkintosi ansainnut. Ja viet Maestra-konseptiasi eteenpäin innolla ja meitä kyydissä olevia innostaen. Nelinkertainen HURRAA sinulle Jaana!

Kommentoinut Jaana Turunen 26. toukokuu 2015 11:04

Kiitos Aila!

Kommentoinut Aila Kovanen 26. toukokuu 2015 09:21

Lämpimät onnittelut Jaanalle. Jälleen hieno saavutus meidän tehokkaalle kuoron johtajalle.

Viimeisimmät postaukset