Talvisia tapahtumia Kuopiossa

Käyttäjän Teija Korhonen lähettämä 22. helmikuu 2016 kello 14:55

Talvinen tervehdys teille Maestralaiset!

Tällä viikolla Kuopiossa on tarjolla tapahtumia talviurheilun ja -liikunnan ystäville: Puijon kisat (mäkihypyn ja yhdistetyn maailmancup) ja Finland Ice Marathon. Sää ei voisi paljon talvisempi ollakaan.

Myös musiikin ja kulttuurin ystäviä on muistettu.

Tänään maanantaina Kuopiossa alkaa ilmainen  Talvi ANTI – Contemporary Art Festival, kansainvälinen nykytaiteen festivaali. Tämä festivaali keskittyy julkisiin tiloihin tehtyihin paikkasidonnaisiin teoksiin.

Kuopion Musiikkikeskuksella alkaa vastaavasti tänään Talvikamari-festivaali ja musiikki raikaa talossa ja pop-up -konserteissa ympäri Kuopiota 22.-28.2.

Festivaali kokoaa Musiikkikeskuksessa toimivien kolmen oppilaitoksen: Kuopion konservatorion, Savonia AMK:n ja Taideyliopisto Sibelius-Akatemian Kuopion yksikön oppilaiden yhteismusisoinnin antimet yleisön nautittaviksi. Perinteisen kamarimusiikin lisäksi festivaalilla kuulee mm.kansanmusiikkia, rytmimusiikkia sekä tanssin ja musiikin yhteisesityksiä.

Festivaalin avaus tänään klo 17 Kamarimusiikkisalissa ja toinen konsertti, Jäätanssiaiset illalla klo 19 valohallissa. Jälkimmäisessä konsertissa esiintymässä mm. omia oppilaitani konservatoriolta, hieno show tulossa!

Kaikkiin konsertteihin on VAPAA PÄÄSY, tervetuloa siis kaikki!

Kommentoinut Teija Korhonen 22. helmikuu 2016 14:56

Talvikamari-festivaalin koko ohjelma on luettavissa osoitteesta:

www.kuopionkonservatorio.fi/talvikamari

Viimeisimmät postaukset