Keikkaa pukkaa

Tästä lauluvuodesta on tulossa hyvää vauhtia esitysrikkain Maestran historiassa. Kannataa merkata näitä jo nyt kalenteriin.

VIMMA-kuoro aloittaa ensi viikolla Unikuvia-esityksillään, mutta kauan ei mene, kun nuorten Beat jatkaa ANTI festivaalilla. Savilahteen on tulossa spektaakkeli pe 28.10., jonka lopputulos on vielä vain taiteilijoiden päässä.

Beat ja VIMMA pitävät yhteisen joulukonsertin Sibeliuksen syntymäpäivänä to 8.12. kaupungintalolla. Ohjelmassa ei kuitenkaan ole perinteisimpiä joululauluja, vaan reippaampaa menoa. Maestran joululaulajaiset lauletaan ma 12.12. kaupungintalolla ja tilaisuuden aloittaa lauluryhmä VINHA esityksellään. Yhteisen joululaulusession jälkeen on jatkot King’s Crownissa Maestra on Stage -hengessä: lavalle voivat nousta halukkaat ja esityksiä on luvassa ainakin MaestraMeniltä sekä Anun ja Riitan duolta. Jos haluat tarttua mikkiin, ota yhteyttä Jaanaan.

Ensi keväänä su 7.5. Beat-kuoro juhlii viisivuotista taivaltaan Sotkulla musikaalisävelmien parissa. Kaupungintalolle on tulossa VIMMAn Tulessa!-  ja VINHAn Ole rohkea sydän – konsertit huhti-toukokuun taitteessa. Tarkat päivämäärät ilmoitetaan heti kun saadaan tilavaraukset vahvistettua. Kaiken kruunaa suunnitteilla oleva lauluiltasarja Suomi 100v. -teemalla… Keikkaa pukkaa!

 

Viimeisimmät postaukset