Maestran laulukausi käynnistyy 9.1.2017

Hyvää alkanutta lauluvuotta 2017!

Laulukautemme käynnistyy ensi viikolla, mutta jo sunnuntai-iltana 8.1. klo 18 lauletaan Kaupungintalon juhlasalissa. Silloin alkaa Suomi100-juhlavuoden Suomalaisten laulut -yhteisalulusarja teemalla Sinivalkoiset sävelmät – Lauluja Suomesta. Ohjelmassa on Suomeen ja suomalaisuuteen liittyviä lauluja. Tutustu tarkemmin yhteislauluiltojen sisältöihin www.suomalaistenlaulut.fi -osoitteessa ja käy tykkäämässä Suomalaisten laulut Facebook-sivua. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, joten kaikki lauluintoiset kaverit kannattaa ottaa mukaan.

sinivalkoiset-savelmat-ilmo-2017_01

Huom! Lisätietoja löydät klikkaamaalla punaisella kirjoitettuja sanoja.

Ryhmätunnit ja muu opetus käynnistyy maanantaina 9.1. Avoin laulukoulu -kurssia lukuun ottamatta, joka alkaa viikkoa myöhemmin. Lukujärjestys on sama kuin syksyllä. Teematunneilla lauletaan musikaalisävelmiä ja sävellettyjä runoja. Hiihtolomaviikolla 10 ja pääsiäisen seutuun pidetään taukoa, mutta muuten jatketaan aina vappuun saakka. Lukukausimaksu on edelleen sama 255 e tai 2 x 130 € ja se maksetaan verkkokaupan kautta.

Laulukauteen mahtuu myös pienryhmäkursseja, joista uutena on laulukoulun harjoitusryhmä. Siellä harjoitellaan laulukouluasioita yksin ja yhdessä pienessä ryhmässä. Ilmoittautumisaika siihen päättyy jo huomenna torstaina ja toteutuminen on tällä hetkellä kiinni yhdestä osallistujasta. Löytyisikö sellainen?

Pidän talven aikana myös useamman Estill-workshopin eri teemoista. Katso, onko niissä jotain sinua kiinnostavaa. Pienryhmäkurssit ja workshopit, kuten yksityistunnitkaan, eivät kuulu lukukausimaksun piiriin. Niiden hinnat löydät klikkaamalla lisätietoja.

Ilmoittautuminen

Jos lauloit kanssamme jo viime syksynä, ilmoittautumiseksi riittää, kun käyt maksamassa verkkokaupassa lukukausimaksun tai puolikkaan (paitsi jos käytät maksuvälineenä kulttuuriseteleitä yms.). Jos yhteystiedoissasi on muutoksia tai et pääsekään mukaan kevääksi, lähetä viestiä info(a)maestra.fi. yhteydessä.

Avoin laulukoulu -kurssille, pienryhmiin ja workshopeihin täytyy ilmoittautua erikseen. Samoin toivon uusien laulajien ja tutustumaan tulevien ilmoittautuvan joko info(a)maestra.fi tai p. 050-5638458/ Jaana. Pineryhmät ja workshopit toteutuvat, mikäli niissä on minimimäärä osallistujia viikkoa ennen alkamista.

Kulttuurisetelit ja vastaavat käyvät myös maksuvälineiksi ja niiden käytöstä kannattaa olla suoraan Jaanaan.

Loppukeväästä on tulossa myös tapahtumia, joista esiin nostan tässä vaiheessa nuorisokuoro BEATin 5v. juhlakonsertin su 7.5. Sotkulla. Esitys vie matkalle musikaalien maailmaan ja siihen kuuluu myös tanssia…

Laulutapaamisiin!

Viimeisimmät postaukset