Maestran syksy 2017

Lukujärjestys syksy 2017

Maestran laulukausi käynnistyy ma 21.8.2017, jolloin alkavat ryhmätunnit. Ryhmäkurssit ja yksityistunnit starttaavat viikkoa myöhemmin. Kausi jatkuu aina marraskuun loppuun saakka syyslomaviikkoa 42 lukuunottamatta.
Kaikki tuntimme pidetään steinerkoulu Virkkulan tiloissa Asemakatu 3, 70110 Kuopio.

Löydät tästä artikkelista tietoa seuraavista syksyn 2017 asioista:

  • Ryhmätunnit ja kuorot
  • Ryhmäkurssit
  • Yksityistunnit
  • Ilmoittautumiset ja maksut

Viikoittaiset ryhmätunnit ja kuorot

Maestran ryhmätunneilla lauletaan koko ajan yhdessä. Koelauluja ryhmiin ei pidetä eika aiempaa laulukokemusta vaadita. Tunnit pidetään steinerkoulu Virkkulan musiikkiluokassa, paitsi tiistaisin, jolloin ne ovat salissa.

Maestralaulajien tunneilla lauletaan lauluja laidasta laitaan. Ohjelmisto vaihtelee tuttujen ja vähemmän tuttujen laulujen välillä. Tunneilla tutustutaan eri tyyleihin ja laulujen taustoihin sekä ratkotaan tekniikkaongelmia. Tunti sopii kaikille laulamisesta innostuneille ja niille, jotka haluavat kehittää taitojaan ilman suoritus- tai esityspaineita. Tunnit pitää laulumaestra Jaana.

Aloitamme laulut Suuri toivelaulukirja 3:sta. Kirjaa kannattaa hankkia lainaksi lähikirjastosta ellei sitä löydy hyllystä. Kirjattomille on tarjolla laulujen sanat eli ei hätää, jos sitä ei heti löydy.

Tekniikkatreenissä hiotaan omaa laulutaitoa eri teemojen parissa. Voit käydä tunneilla säännöllisesti tai valita itsellesi mieluisat teemat. Tunnit pitää lauluamaestra Jaana.

VIMMAan ja BEATiin otetaan uusia laulajia. Jos haluat tulla tutustumaan niihin tai kysyä lisää, ota yhteyttä Jaanaan, joka johtaa molempia kuoroja.

Sekakuoro VIMMAn syksyn ohjelmassa on Luonnossa -esityksen valmistelua. Esitys saadaan valmiiksi keväällä 2018 ja syksyllä 2018 sen kanssa lähdetään kiertueelle Lappiin. Perjantaina 10.11.2017 VIMMAlla on uusintaesitys viime kevään Tulessa! -lauluilla.

Iskelmän helmet -teematunnilla lauletaan pääasiassa uudempaa suomalaista iskelmämusiikkia. Tunneilla käytetään Iskelmän helmet -kirjaa, jonka jokainen hankkii itselleen kirjakaupasta. Ryhmä sopii kaikille iskelmämusiikin ystäville. Tunnit pitää laulumaestra Teija.

Nuorisokuoro Beatin kausi alkaa poikkeuksellisesti jo to 16.8. klo 16:15-17:45 perjantain 25.8. esitysten vuoksi. Sotkun esitykset juhlistavat Beatin viittä toimintavuotta. Memory – muistoja musikaalien maailmasta esitykset sisältävät myös koreografiaa ja tanssia. Niitä kuoro harjoittelee leirillä Kreetalla 3.-10.8.2017.

Uudet laulajat ovat lämpimästi tervetulleita to 31.8., jolloin on avoin harjoitus, jossa aloitetaan uuden ohjelmiston harjoittelu, sekä infotilaisuus. Tiedustelut: jaana@beatkuoro.fi tai p. 050-5638458.

Maksut

Maestran ryhmätuntien lukukausimaksu on 255 e tai 2 x 130 €. Voit osallistua myös vain puolikkaan lukukauden ajan. Beatin lukukausimaksu on 185 € tai 2 x 93 €.

Ryhmätuntimaksulla voit käydä kaikilla ryhmätunneilla ma-ke halusi mukaan.

 

Ryhmäkurssit

Ryhmäkursseilla opiskellaan kuuden viikon ajan yhdessä. Tämän syksyn kurssejamme ovat

  • Avoin laulukoulu -kurssi maanantaisin klo 19-20 (28.8.-2.10.2017)
  • Avoin laulukoulu -jatkokurssi maanantaisin klo 19-20 (23.10.-27.10.2017)
  • Ukulelella säestäen -kurssi maanantaisin klo 16:30-17:30 (28.8.-2.10.2017) TOTEUTUMINEN VARMISTUNUT

Avoimessa laulukoulussa perehdytään laulutekniikan perusteisiin ja jatkokurssilla niitä sovelletaan lauluhin. Kurssit sopivat niin aloittajalle kuin muistin virkistäjille. Laulukoulun voi halutessa käydä useaan kertaan.Opettajana toimii laulumaestra Jaana.

Ukulelella säestäen -tunnilla aloitetaan suositun soittimen soittaminen nollasta ja tavoitteena on oppia säestämään lauluja muutamalla soinnulla. Se sopii siis totaalialoittelijoille. Tunneilla on mahdollista lainata soitinta. Kerro siis ilmoittautumisen yhteydessä, käytätkö omaa soitinta vai lainasoitinta. Kurssin vetää laulumaestra Jaana.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: info@maestra.fi tai p. 050-5638458/ Jaana. Kurssimaksu on 130 €. Kurssin aikana voi osallistua myös muille Maestran ryhmätunneille maksutta. Kurssit toteutuvat, mikäli ilmoittautuneita on 21.8. mennessä kymmenen. (Avoin laulukoulu -jatkokurssin ilmoittautumiset 13.10. mennessä.) Ryhmiin mahtuu enintään 20 osallistujaa.

Yksityistunnit

Vapaita tuntiaikoja voit tiedustella opettajilta suoraan tai info@maestra.fi tai p. 050-5638458/ Jaana.

Laulutunteja pidämme pääasiassa 30 minuutin tai 45 minuutin mittaisina. Yksityistunnilla voit käydä yksin tai 2-5 hengen pienryhmällä.

Yksityistunnit alkavat 28.8.2017. Laulutuntien hinnat löydät hinnastosta.

Ilmoittautumiset ja maksut

Ilmoittaudu mukaan info@maestra.fi tai p. 050-5638458/ Jaana. Kuoroissa ja ryhmätunneilla jatkavat voivat ilmoittautua suoraan maksamalla lukukausimaksun verkkokaupassa.

Maksut maksetaan Maestran verkkokaupassa. Lukukausi- kurssi-, workshop- ja laulutuntimaksuja voi maksaa myös näillä:

kultturisetelit

Mikäli käytät maksussa kulttuuriseteleitä tai vastaavia, niin ilmoittaudu sähköpostilla tai puhelimitse ja kerro samalla, minkä osuuden maksusta maksat kulttuuriseteleillä.. SporttiPassia käyttävät voivat tehdä maksun suoraan SporttiPassi palvelussa Lauluklubi Maestran kohdalla. Sieltä tulee automaattisesti ilmoitus maksusta, minkä perusteella osaamme laskuttaa lopun.

Viimeisimmät postaukset