Maestran kevät 2018

lukkari kevät 2018

Maestran kevätkausi käynnistyy maanantaina 8.1. ja jatkuu huhtikuun loppuun saakka (ei vappuaattona). Tunteja ei ole hiihtolomaviikolla 5.-11.3. eikä pääsiäismaanantaina 2.4. Ukulele-kurssi starttaa hiihtoloman jälkeen 12.3., mikäli ilmoittautuneita on vähintään 10. Kurssi on jatkoa viime syksynä olleelle kurssille, mutta ihan aloittajakin ehtii vielä hyvin mukaan. Ilmoittautumiset info@maestra.fi, kerro samalla tarvitsetko lainasoittimen.

Maanantain Maestralaulajien ryhmässä lauletaan keväällä Suuri toivelaulukirja 2:sta. Kirjan voi vaikkapa lainata kirjastosta. Tuothan sen mukanasi jo ensimmäiselle tunnille. Teijan teematunneilla keskiviikkoisin keskitytään muutamaan teemaan kevään aikana. Luvassa on ainakin musiikkia maailmalta. Maanantain, tiistain ja torstain tunnit pitää Jaana Turunen. Keskiviikon harjoituksista vastaa Teija Korhonen.

Tunnit ovat steinerkoulu Virkkulan tiloissa Asemakatu 3:ssa Kuopion keskustassa. Tunnit ovat kadulta tullessa oikean puoleisen rakennuksen musiikkiluokassa paitsi tiistaisin, jolloin ne ovat vasemmanpuoleisen rakennuksen salissa.

Avoin laulukoulu -kurssia ei tulevalla kaudella ole, mutta sen sijasta voi käydä suositussa tekniikkatreenissä tiistaisin. Estill-koulutuksia on tulossa toukokuussa.

Lukukausimaksut maksetaan Maestran verkkokaupassa. Maksuvälineeksi käyvät myös kulttuurisetelit, virikesetelit, tyky-kunto+setelit sekä SporttiPass.

Viimeisimmät postaukset

1 ajatus aiheesta “Maestran kevät 2018”

  1. Paluuviite: Tekniikkatreeniä Avoimen laulukoulun sijaan – Lauluklubi Maestra

Kommentointi on suljettu.