Kesä meni, mitä nyt?

Olipahan kesä! Ei konsertteja, ei festareita, ei matkustelua… eikä paljon muutakaan. Kotoilua, sauvakävelylenkkejä, laimennettua elämää omassa seurassa. Muu maailma näyttäytyy outona koronafiltterin läpi. Toivottavasti ensi kesä ei tule olemaan tätä lajia!

Onneksi Maestra-klubi käynnistyi. Ekat VIMMA-harkat piti oleman eilen tiistaina livenä Jynkän koululla. Vaan eivät olleet. Jaana siirsi varotoimena harjoitukset Zoomiin. Eikä laulettu nuotin nuottia vaan käytettiin aika juhlakabareemme tilanteen pohtimiseen. Siinä riittikin pohtimista:

Me ei päästäkään 20.9. teatterille, sillä hekin ovat varotoimena peruneet ulkopuoliset keikat tiloissaan toistaiseksi. Tarjoavat tilalle päivämäärää 13.12. Olisiko koronatilanne silloin suotuisa? Ei voi tietää. Se kuitenkin tiedetään, että Harrietille (MC:llemme) tuo aika olisi sikahuono. 20.9. pääsisimme Musiikkikeskukselle, jolloin esityspäivää ei tarvitsisi enää vaihtaa. Katsomo on isompi (voi myydä enemmän lippuja) mutta näyttämö pienempi kuin teatterilla. Vilautettiin myös ideaa tehdä kabareesta videotallenne nettiin, alan opiskelijoita kysyttäisiin toteuttajiksi. Hmm? Silloin työmme ei ainakaan haihtuisi taivaan tuuliin.

Monipolvisen fundeerauksen jälkeen päädyttiin Musiikkikeskus-vaihtoehtoon. Se on kuitenkin yksinkertaisin ja show saataisiin vihdoin viedyksi läpi. Motivaation ylläpitäminen joulukuulle asti olisi tapporaskasta. Nyt valintamme merkitsee työn ilon ja innon kaivamista koipussista äkkiä ja shown viilaamista esityskuntoon kuukaudessa. Ei helppoa sekään, mutta tyrmäävin vaihtoehto olisi koko prujun hylkääminen ”epämääräiseksi ajaksi” eli tosiasiassa lopullisesti. Ei ikinä, kaiken uurastuksen ja hartaan paneutumisen jälkeen!

Entä VIMMA-kuoron tulevaisuus juhlakabareen jälkeen? Se on vielä hämärän peitossa, mutta lopettaa emme ainakaan halua. Yhdessä laulaminen on meille tärkeää, tässä tilanteessa jopa tärkeämpää kuin uusien brokkisten tekeminen. Mietitään niitä sitten, kun BERLIINI – PARIISI – NEW YORK on viety kunnialla maaliin.

Tsemppiä, kamut! Nyt tarvitaan sisua, uskoa itseemme ja yhteiseen tekemiseemme. Tästä mennään läpi komeasti – kuten oli alun alkaenkin tarkoitus.

Tämän kirjoitti jamatar 19.8.2020.

 

Viimeisimmät postaukset

2 ajatusta aiheesta “Kesä meni, mitä nyt?”

  1. Ou nou!! Julkaistuani ylläolevan postauksen menin tsekkaamaan sähköpostini, ja siellä oli Jaanan tiedote joka kertoi että kabareemme PERUUNTUU KOKONAAN. Siis se pahin vaihtoehto… Nyt täytyy sulatella tätä. Olen surullinen ja pettynyt.

Kommentointi on suljettu.