Alkuvaikutelmia

Alkuvaikutelmia

  • Käyttäjän Marita Jama lähettämä 22. huhtikuu 2009 kello 12:14

Eilen tiistaina 21.4.09 oli Laulukoulun ensimmäinen kokoontuminen Steiner-koululla. Itse asiassa kuulun keskiviikon ryhmään, mutta koska huominen ei sopinut minulle sain tulla aloittamaan tiistailaisten kanssa.

Alku tuntuu oikein lupaavalta: teimme ryhmänä hauskoja ääniharjoituksia, joiden vaikutuksenkin oli heti tuntevinaan. Olen Pääsiäisestä asti ollut nuhassa ja kröhässä eikä ääni vieläkään ole ihan satakielikunnossa, mutta harjoitukset sujuivat silti ongelmitta.

Opettajamme on iloinen ja innostava ja osaa hyvin selittää mihin milläkin kiekaisulla tai naukaisulla pyritään. Tunti kului nopeasti ja, kuten sanottu, alkufiilikset on hyvät. En tarkkaan edes tiedä mitä tältä kurssilta odotan, lähdin mukaan ilmoituksen nähtyäni, uteliaisuudesta ja koska oikeasti pidän laulamisesta. Se on minulle yksi itseilmaisun muoto – joskin ollut pitkään käyttämättömänä. Jospa tästä alkaisi lauluharrastuksen elpyminen! Tiedä vaikka vielä löytäisin itseni jostain kuorosta sopivan tilaisuuden tullen…

Viimeisimmät postaukset