Laulukoulu laineilla

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 18. toukokuu 2009 kello 08:36

Tiistaina 9.6. klo 17:30 laulukoulu lähtee seilaamaan ja laulamaan Kallaveden aalloille. Laiva on m/s Queen R ja lähtöpaikka Kuopion matkustajasatama. Laulureittimme kulkee Rönön rantojen kautta Saaristokaupunkiin. Alitamme Saaristokadun ja seilaamme Keilankannan kanavan läpi ahkerasti laulaen kesäisiä ja vesihenkisiä lauluja laulukoulusta tuttuun tyyliin. Lauluristeilylle ovat tervetulleita laulukoululaisten lisäksi laulamisesta innostuneet puolisot, ystävät ja tuttavat. Risteilyn kesto on noin 1,5 tuntia.

Lauluristeilyn hinta on 18 € ja se sisältää laivamatkan, alkumaljan, pullakahvit, lauluvihkon ja lauluohjelman laivalla. Tarjoilujen ym. järjestelyjen vuoksi ilmoittautumiset on tehtävä keskiviikkoon 27.5. mennessä joko laulukoulussa, sähköpostilla: info@avoinlaulukoulu.fi tai puhelimitse p. 050-5638458. Maksun voi maksaa laulukoulujen yhteydessä tai tilisiirtona (lähetetään sähköpostitse).

Lämpimästi tervetuloa mukaan! Laitetaan Kuopion rannat raikumaan!

Viimeisimmät postaukset