Kevään viimeiset

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 29. toukokuu 2009 kello 20:00

Kevään viimeiset laulukoulut on nyt laulettu. Oli suuri ilo huomata, että moni asia oli jo sisäistetty, mikä kuului heti laulamisessa. Kaikkien nippelitietojen jälkeen näyttää siltä, että hyvä kehon aktivointi saa aikaan parhaan tuloksen – ja ehdottomasti nopeiten. Naisilla pieni suuttumustila sai mukavia aikaan, miehillä heittäytyminen oopperan maailmaan avasi laulua ennen kuulemattomalla tavalla. Hienoa!

Olen kovasti yrittänyt haastaa sinua tunnustelemaan, mitä teet laulaessasi. Se on se väylä, jonka avulla opitut asiat saa kiinnittymään ja tiedot siirtymään muuhun tekemiseen. Laulukoulussa asiat rullasivat jo hyvin, joten seuraava askel eteen päin tulee tiedostamisen kautta. Jatkamme harjoituksia sen eteen laivalla ja syksyllä eri yhteyksissä.

Ehdin jo tottua teidän tapaamiseen viikottain. Oli mukava tutustua teihin ja kuulla niistä taustoista, joista olitte tulleet laulamaan kanssani. Aikaa olisi voinut olla enemmänkin, mutta ehkäpä syksy tuo tilaisuuden tutustua paremmin toisiimme. Teen toisen blogin, jossa kertaan vielä syksyn tulevia. Lähtetän niistä tietoa myös sähköpostiin ja tavalliseen postiin sitten kun ajat ja paikat varmistuvat.

Huomenna kouluissa vietetään kevätjuhlia ja kevätkirkkoja. Aloitin itse opettajan työt tammikuussa, ja on ollut aikamoinen järkytys huomata, mitä kaikkea tähän viimeiseen kouluviikkoon sisältyy. Kaikki jotka kadehtivat opettajien lyhyitä päiviä ovat erittäin tervetulleita seuraamaan tätä stressivaihetta. Kyllä sen päälle tarvitseekin ainkin kuukauden extralomaa!!!! Nostan hattua kaikille opetustyön ammattilaisille, jotka jaksavat vuodesta toiseen kouluttaa Suomen tulevaisuuden toivoja päivästä toiseen. Onhan se antoisaakin, mutta erittäin työlästä myös.

Mukavaa kesää kaikille! Tervehditään kun tavataan, torilla ainakin silloin tällöin!

P.s. Muistathan, että elokuun viimeisenä perjantaina pidän kaksi laulukoulutuntia näytemielessä taiteiden juhlassa. Olet lämpimästi tervetullut sinne! Vapaa pääsy (niin kauan kuin tilaa salissa riittää). Kts. takemmat tiedot tapahtumista.

Viimeisimmät postaukset