Tulevaisuuden suunnitelmia

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 29. toukokuu 2009 kello 20:30

Tässä vielä kertauksena tulevia tapahtumia:

1. Laulukouluille tulee jatkoryhmät syksylle sekä maanantai-iltaan että keskiviikko-iltaan. Kellonajat ja paikat varmistuvat myöhemmin. Niihin voi jo ilmoittautua info@avoinlaulukoulu.fi tai 050-5638458 tai laivalla. Ryhmät ovat avoimia sekä miehille että naisille. Sisältö koostuu äänenmuodostuksesta (=laulunopetuksesta), stemmalaulusta, laulujen opiskelusta ja nuotinluvun alkeista tarvittaessa. Kesto on 75-90 minuuttia kerrallaan. Aloitus on syyskuun alussa.

2. Laulukoulun käyneillä on mahdollisuus tulla ”klinikkakäynnille” yksityislaulutunnille luokseni syyskuusta alkaen. Yhden käynnin saa puoleen hintaan normaaliopetukseeni nähden eli 15 min/10 € ja 30 min/20 €. Myöhemmin tulevassa kirjeessä kerron mille päiville ja mihin aikoihin näitä aikoja voi varata minulta. Kätevimmin se onnistuu puhelimitse.

3. Elokuun viimeisenä perjantaina klo 18 ja klo 19 pidän taiteiden juhlassa kaksi näytetuntia laulukoulusta. Olet erittäin lämpimästi tervetullut sinne mukaan! Kerro tästä kaverillesikin, joka on kiinnostunut laulamisesta. Tunneille on vapaa pääsy, ja mukaan mahtuu sen verran kuin sali vetää -tulojärjestyksessä. Paikka on musiikkilukio eli Puistokoulu Minna Canthinkadun ja Puistokadun kulmassa.

4. Kertauskurssi (6×50 min) on tulossa kuoroissa yms. laulua (muualla) harrastaville ja laulukoulun käyneille. Ajankohta on joko loka-marraskuussa tai tammikuussa.

5. Suunnitelmissa on joululaulajaiset. Niistä tulee lisätietoa syksyllä. Kaikki laulamisesta innostuneet ovat sinne tervetulleita.

6. Suunnitelmissa on myös savolaiset illanistujaiset -laulamalla tietenkin. Palaan asiaan syksyllä.

7. Yksityistuntejakin saa, 45 min/60 € ja 30 min/40 €. Niistä voi sopia kanssani puhelimitse.

8. Uudet avoimet laulukoulut aloittavat toimintansa 1.9. Jos tiedät tuttavapiirissäsi asiasta kiinnostuneita, pyydä heitä ottamaan minun yhteyttä. Ilmoittautua voi jo nyt.

Muutakin mielessä on, mutta niistä tuonnempana. Voit myös ehdottaa minulle, millaista toimintaa/ opetusta kaipaisit. Kaikki vinkit ovat tervetulleita!

 

Kommentoinut Jaana Turunen 12. kesäkuu 2009 08:10

Huomasin, että täällä oli jatkoryhmälle väärä päivä. Jatkoryhmät kokoontuvat maanantaisin ja keskiviikkoisin. Tiistaina kokoontuu avoin laulukoulu. Pahoittelen virhettä, mutta nyt se on korjattu tekstiinkin.

 

Viimeisimmät postaukset