Taiteiden juhlassa lauletaan

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 27. elokuu 2009 kello 20:31

Huomenna vietetään taiteiden juhlaa. Kulttuuritarjontaa riittää laidasta laitaan. Itse laulatan laulukouluista tutulla tavalla Puistokoululla klo 18 ja 19. Tervetuloa! Jos et ole vielä tutustunut Kiiriminna-räpiin, niin huomenna siihen on mainio tilaisuus…

Naisten laulukouluryhmä on täynnä, ja jonossakin on lauluinnostuneita. Miesten ryhmään mahtuu edelleen, joten vinkkaa tutuille miehille mahdollisuudesta. Ensi viikolla aloitetaan sekä uusien ryhmien kanssa että jatkoryhmien kanssa. Mukavaa! Viime viikonloppuna vedin hääjuhlissa kuorosotaa, ja taas kerran tuli todistettua, kuinka paljon laulutaitoa suomalaisista löytyy. Senpä vuoksi olo on iloisen odottava: mitä kaikkea kivaa saadaankaan taas aikaiseksi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s