Kertauskurssi marraskuussa

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 11. syyskuu 2009 kello 08:42

Kevään laulukoulujen jälkeen tuli paljon kyselyjä lyhyestä kertauskurssista. Sellainen on tulossa pe-su 20.-22.11. ja se pidetään steinerkoululla salissa, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 10. Kurssin kesto on 8 h (tarkemmat kellonajat täsmentyvät lähiaikoina). Laulutekniikkaa hiotaan kurssilla joululaulujen kautta. Kurssimaksu on 120 € ja se sisältää opetuksen, kurssimateriaalin ja joululaulajaiset la 12.12. Raittiustalolla. Ilmoittautua voi jo nyt info@avoinlaulukoulu.fi tai p. 050-5638458.

Kertauskurssille ovat tervetulleita kaikki avoimen laulukoulun käyneet. Syksyn laulukouluista vai jatkaa myös maanantain tai keskiviikon jatkoryhmiin, jotka kokoontuvat viikottain joululaulajaisiin asti syyslomaviikkoa 42 lukuun ottamatta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s