Mutkia matkassa

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 20. syyskuu 2009 kello 15:38

Tuli pieni mutka ensi viikon tuntien matkaan. Minulta nimittäin murtui sormi torstai-iltana ja alkuviikosta sitä pitäisi vielä leikata. Tarkkaa aikaa sille ei ole vielä tiedossa, joten en osaa vielä sanoa, mitkä tunnit pystyn pitämään. Tiistain laulukoulut pidetään joka tapauksessa normaalisti, ja sinne tulee tarvittaessa erittäin pätevä sijainen. Maanantain tai keskiviikon jatkoryhmät saatan joulua siirtämään toiseen ajankohtaan.

Tarkistathan jatkoryhmäläinen sähköpostistasi vielä samana päivänä, pidänkö laulutunnin vai enkö. Laitan tiedon myös tänne sivustolle. Avoimet laulukoulut sen sijaan ovat varmasti tiistai-iltana. Toivottavasti aikataulut menevät jouheasti ja tapaamme tulevalla viikolla laulamisen merkeissä tästä varoituksesta huolimatta!

Kommentoinut Jaana Turunen 21. syyskuu 2009 14:22

Säikähdyksellä selvittiin! Sormea ei tarvinnutkaan leikata ja tämän viikon tunnit pidetään ihan normaalisti. Piano soi ehkä vähän vähemmän, mutta laulamaan päästään. Mukavaa!

Viimeisimmät postaukset