Lauluvuosi 2010 alkaa tänään

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 8. tammikuu 2010 kello 15:30

Tänään perjantaina 8.1. starttaa ensimmäinen avoin laulukoulu Kaavilla. Viikonlopun kurssille on tulossa 12 laulajaa. Hienoa! Enemmänkin oli alun perin tulossa, mutta sairastumiset ym. force majeurit estävät osallistumisen. Tervetuloa koillissavolaiset laulajat mukaan tälle sivustolle!

Ensi viikolla jatkuvat maanantain ja keskiviikon jatkoryhmien laulut. Heti ensimmäiseksi sovimme karaokevierailuillan ajankohdan. Rauhalahden kanssa asia onkin jo kunnossa muuten. Tervetuloa mukaan kaikki uudet laulajat!

Seuraavat avoimet laulukoulut alkavat Kuopiossa viikolla 4. Naisten ryhmässä on enää muutama paikka vapaana, mutta miesten ja nuorten ryhmiin sopii vielä hyvin. Lisätietoja www.avoinlaulukoulu.fi

Katsoitko lomalla televisiosta Kaikki pojat kuoroon -ohjelmaa? Siinä nuori kuoronjohtaja sai 1200 oppilaan poikakoulun laulamaan ja sadan hengen kuoron syntymään. Jos et nähnyt ohjelmia, mutta kiinnostuit, niin voit katsoa ne YLE areenalta.

Myös viime kevään YLE Teemalta tullut Kuoroon! ohjelma uusitaan ensi maanantaista alkaen. Ohjelmassa seurataan, miten ei koskaan kuorolaulua harrastaneista koottu kuoro kehittyy ja onnistuu haastavissa esiintymisissä.

Sattuiko silmiisi uutinen laulamisesta ja työhyvinvoinnista?
Jos työporukkasi on kiinnostunut laulutyöhyvinvointikoulutuksesta, niin allekirjoittaneeseen voi ottaa yhtyettä…

Mukavaa alkanutta lauluvuotta ja pikaisiin laulutapaamisiin!

Viimeisimmät postaukset