Karaokeparty.com

Käyttäjän Minna Kumpulainen lähettämä 25. tammikuu 2010 kello 21:46

Harmittelen tässä, etten pääse perjantaina kanssanne karaoke-iltamaan Rauhalahteen, koska iltavuoron vaihto pois ei onnistunut. Siksipä tässä fiilistelinkin ja yksikseni hoilailin karaokea www.karaokeparty.com -sivustolla. Sieltä löytyy myös kotimmaisia biisejä. Suosittelen. Siellä voi laulaa joko taustalaulun kanssa tai ilman. Jännä oli huomata miten oli vaikeampi lähteä joitakin lauluja laulamaan, kun ei hahmottanut miltä korkeudelta lähtee, kun oli semmonen vapaasäestys. Mutta tässä sitä opetellaan. Yhdessä laulussa kokeilin iloista ”moi” tervehdystä ja huomasin, miten happi riitti paremmin ja laulukin kuulosti paremmalle. Keskiviikkona taas nähdään mitä uutta Jaana on meille keksinyt vanhojen Edelweissin ja Itkevät huilun lisäksi. Ja nyt muuten kajahtaa hienosti myös Joukahaisen JOU:t! 🙂

Kommentoinut Jaana Turunen 26. tammikuu 2010 07:52

Harmi Minna, ettet pääse perjantaina mukaan, mutta kiitos karaoke-linkistä! Se oli minulle uusi tuttavuus, ja aionkin perehtyä siihen lisää lähipäivinä. Sivujen avulla voi yksi jos toinenkin virittäytyä karaoketunnelmaan etukäteen.

JOUt ja muut on jo valmiina kassissa, joten nyt loputkin saavat itselleen nuotin keskiviikkona. Tulossa on muutakin uutta, muttä siitä lisää huomenna (ellei Marita ehdi kirjoittaa blogia sitä ennen…)

Viimeisimmät postaukset