Kevään laulukoulut alkavat tänään

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 25. tammikuu 2010 kello 12:00

Kevään avoimet laulukoulut starttaavat tänään. Ensimmäisenä kokoontuu nuorten ryhmä, ja huomenna alkavat aikuisten ryhmät. Naisten ryhmä täyttyi tuttuun tapaan, mutta mattimyöhäsiä mahtuu edelleen mukaan sekä nuorten ryhmään että miesten ryhmään. Joka tapauksessa lämpimästi tervetuloa mukaan uudet laulajat sekä tälle sivustolle että laulamaan laulukouluun!

Avoimen laulukoulun kävi viime vuoden aikana yli 120 laulajaa Kuopion seudulta. Tänä vuonna laulukoululaisia on jo lähes 50, sillä otimme varaslähdön laulamiseen Kaavilla tammikuun alussa. Maanantain ja keskiviikon jatkoryhmissä laulajia käy yli 30, joten meitä laulajia on aikamoinen joukko!

Kevään kuorokokeilu toteutetaan kolmena tiistaina maalis-huhtikuussa. Kuorokokeiluun ovat tervetulleita kaikki kuorolaulamisesta kiinnostuneet. En tiedä yhtään mihin kokeilu johtaa, joten siihen tarvitsen sinun apuasi: kokoonnutaan ensin laulamaan yhdessä kivoja lauluja (ohjelma on jo minulla valmiina) ja katsotaan sitten, mitä siitä syntyy. Jatkoryhmäläisille kokeilu ei maksa mitään, muille tulee pieni n. 5-10 € nuottimaksu. Kuorokokeilun päivät ovat ti 23.3., 30.3. ja 6.4. klo 17:30-20 steinerkoulu Virkkulan salissa. Ilmottautumiset minulle 20.3. mennessä. Sanaa tästä kokeilusta voi levittää kaikille lauluintoisille tutuille.

Laulurikasta viikkoa kaikille!

Viimeisimmät postaukset