Oi, nouse Suomi!

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 12. toukokuu 2010 kello 14:37

Ja lavalle nousee meidän laulukoululaisten porukka! Marraskuun 18. päivän iltana Kuopion musiikkikeskuksen lavalla lauletaan Finlandiaa ja jotain muutakin tämän hetkisten suunnitelmien mukaan. Saattaapa meidän mukana laulaa itse laulutaiteilija Jorma Hynninenkin. Samalla keikalla kuitenkin ollaan! Yleisö saa osallistua lauluun, ja me toimimme esilaulajina. Varaa jo nyt ko. viikolta ma-to illat laulamista varten. Alustavasti on sovittu orkesteriharjoitus ti 16.11. iltaan. Tästä tulee kerrassaan hieno kokemus monella tapaa! Jos kaverisi haluavat mukaan, niin tervetuloa laulamaan syksyllä meidän kanssamme. Jos ei lavalle halua tulla, mutta laulattaa muuten, niin lipun lunastamalla saa istumapaikan sekä yhdet harjoitukset ja äänenavauksen kaupan päälle.

Eiliset Kevätlaulajaiset jättivät hienon fiiliksen. Toivottavasti sinulle myös! Lämmin kiitos upeista kukista, joita suureksi yllätyksekseni sain teiltä. Juuso Happonen totesi illan jälkeen, että kylläpä oli mahtava joukko laulamassa. Niin minustakin! Oli kiva aina välillä lopettaa laulaminen itse ja kuunnella vaan.

Seuraavan kerran laulua on tarjolla Karaokeillassa pe 21.5., Lauluristeilyllä ma 7.6. ja kesällä taidetorilla ti 20.7. puistopiknikillä ja la 24.7. lasten puistotapahtumassa. Tarkemmat ajat ja paikat löytyvät tapahtumakalenterista.

Vielä en toivota hyvää kesää, sillä kirjoituksia on tulossa kesäkuulle saakka. Sitten pidetään pieni lomanpätkä blogeista.

Kommentoinut Minna Kumpulainen 13. toukokuu 2010 20:49

Oijoi, pitääpä heti merkata kalenteriin tuo marraskuun 18. päivä.
Ja oli kyllä mukavat kevätjuhlat. Ihana oli laulaa yhteislauluja, kun
kaikki osallistuivat. Toisin kun muistelen joitain kouluajan
kevätjuhlia, joissa musiikkiluokka säesti hienosti, mutta kukaan
ei uskaltanut laulaa. Porukkaakin kyllä oli mukavasti ja siksi ehkä
itsekkin tuli laulettua tavallista kovempaa ja välillä ei varmaan aina
muistanut laulukoulun oppeja, kun kurkku hieman käheänä
juhlien jälkeen. Mutta mukavaa oli, lisää vaan tämmösiä yhteislauluhetkiä!

Viimeisimmät postaukset