Laulut alkoivat

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 31. elokuu 2010 kello 15:57

Kylläpä oli mukavaa tavata pitkän tauon jälkeen eilen illalla! Iloisia jälleennäkemisiä on tiedossa lisää tällä viikolla ja vielä ensi viikollakin, sillä kaikki eivät pääse tunneille vielä ensimmäisellä viikolla. Uusia tuttavuuksiakin päästään solmimaan ensi viikolla, kun syksyn avoin laulukoulu aloittaa maanantai-iltana.

Maanantain laulut pääsemme laulamaan koulun salissa, mikä on loistavaa; tilaa on niin fyysisesti kuin akustisestikin. Jos nyt jotain saisi toivoa, niin parempia tuoleja. Klaffituolit ovat niin hajalla, että pysyvät pystyssä hädin tuskin. Pitkät penkkirivit ovat taas vähän hankalia, kun omaa tuolia ei voi vapaasti siirtää. Ehkä me kuitenkin selviämme…

Tähän syksyyn mahtuu taas laajamittainen lauluohjelmisto. Viikottain harjoittelemme Finlandiaa ja Orjien kuoroa, mutta muuten ohjelmisto vaihtuu viikon, parin välein. Kuoron ohjelmisto on vielä arvoitus, kunnes selviää millaisella kokoonpanolla toimimme, mutta tänä iltana startataan kansanlaulun, tangon, ja muutaman muun merkeissä.

Kunhan ehdin paneutua, muokkaan tätä sivustoa edelleen. Tänne pitäisi kuulemma saada äänestyssysteemi ja muuta mukavaa. Ajattelin, että voisin laittaa joistakin asioista, kuten laulettavista kappaleista ja tapahtumapäivistä, yleisen äänestyksen, niin saadaan muokattua toimintaa siihen suuntaan, kuin mikä teistä tuntuu parhaalta. Kun osaan, laitan tämän sivuston avautumaan osoitteeseen www.lauluklubimaestra.fi, jotta tänne löytää helpommin. Viestit saa jotenkin yhdistymään myös Facebookiin ja Twitteriin, mutta en ole ehtinyt paneutua asiaan sen kummemmin vielä. Tämä tekniikan kehittyminen on niin vilkasta, ettei mukana pysy millään!

Aina kun kirjaudun tänne sisään, näen ylläpitäjänä ensimmäiseksi viikon TOP listat: top jäsenet, top kuvat, top videot. Toistaiseksi olen vielä johtanut itse kaikkia tilastoja, mutta katsotaan, ohittaako joku minut vielä…

Kommentoinut Jaana Turunen 3. syyskuu 2010 17:39

Widgetit selvisivät, kiitos Sirpa avusta! Kiva, että nähdään ensi viikolla Minna. Osa pääsee aloittamaan vasta seuraavalla viikolla, joten olemme kaikki koossa oikeastaan vasta parin viikon päästä. Toivottavasti saan Kuolleet lehdet valmiiksi tiistaiksi…

Kommentoinut Minna Kumpulainen 2. syyskuu 2010 16:57

Kuulostaa hyvälle. Ensi viikolla minäkin starttaan syksyn laulut. Olin kyllä hengessä mukana, vaikkakin olin töissä. Hoilasin nimittäin lastenlauluilla äänen melkein käheäksi. 🙂

Kommentoinut Jaana Turunen 1. syyskuu 2010 14:30

No nyt top jäsenlista näkyy etusivulla kaikille. Pitäisi vielä selvittää mitä on widgetit… APUA!!!! Jos joku osaa kertoa ja auttaa, niin olen enemmän kuin kiitollinen.

Viimeisimmät postaukset