Laulukoulu laineilla

Käyttäjän Rauni Kankaanmäki lähettämä 16. kesäkuu 2011 kello 15:34

Kesäkuun laulukoulua vietiin eilen viimeistä kertaa, mutta vikinästä ei ollut tietoakaan. Puoli kuudelta starttasi M/S Queen lauluristeilylle ja alkuverryttelyn jälkeen laulu kaikui pitkin Kallaveden aaltoja Keilankantaan saakka. Mukana oli laulukoululaisten lisäksi iso kourallinen muita lauluimmeisiä lisävolyymia antamassa.

Puolitoistatuntinen kului nopeasti ja illan aikana kuultiin ainakin Emmaa ja Veeraa, valssia ja jatsia sävelin ja bongorummuin. Kiitos, Juuso rytmityksestä. Voi olla mahdollista, että reippaan ryhmän laulantaa voi kuulla jossain vaiheessa lauluklubin sivuillakin. Laulamista löytyi niin paljon, että perinteiseksi risteilyfinaaliksi muodostunut Savolaisen laulu saatiin loppuun juuri samalla kun köydet heitettiin laiturille. Hamaan loppuun asti siis vedettiin. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille ja kiitos laulukoululaisille rentotunnelmaisesta ja iloisesta kahden viikon kurssirupeamasta. Kivaa oli. Laulelemisiin!

Viimeisimmät postaukset