Kohti uutta laulukautta

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 4. elokuu 2011 kello 14:13

Neljän viikon päästä startataan taas! Avoimen laulukoulun laulajien kanssa otamme kuitenkin varaslähdön, sillä kurssi alkaa 15.8. Mukaan muuten mahtuu vielä. Syyskauden valmistelut ovat kuitenkin jo käynnissä. Laulukirja ei olekaan ihan niin mutkattomasti tehty kuin keväällä ajattelin, mutta toivotaan, että kaikki saadaan valmiiksi kauden alkuun. Lukujärjestys ja tapahtumat löytyvät jo näiltä sivuilta. Syksyn tullen myös elämä täällä nettiklubissa vilkastuu.

Olen uudistanut nettisivuja pitkin kesää aina sopivan tauon tullen. Työ jatkuu edelleen, mutta minua auttaisi kovasti, jos saan teiltä kommentteja ja ennen kaikkea ehdotuksia siitä, mikä voisi olla paremmin. Jos siis huomaat jotain kehitettävää, niin vinkkaathan siitä minulle. Sivuja on ollut kiva tehdä, sillä keväällä Aliaksessa otetut kuvat ovat kerrassaan herkulliset. Niistä onkin tullut paljon positiivista palautetta. Lämmin kiitos mukanaolleille!

Syksyllä aloitan systemaattisen laulutiedon keräämisen tänne sivuille.Nyt tietoa on siellä täällä blogeissa ja vähän hankalasti löydettävissä. Laulutiedon keräämiseen ajattelin käyttää foorumia ihan senkin vuoksi, että sinne on helppo lisätä tai kommentoida tai kenties vaikkapa kritisoidakin. Sen tiimoilta aloitin siellä vinkkiketjun. Käypäs lisäämässä oma oivalluksesi ketjuun, niin saamme sinne oivan apulistan pahan päivän varalle.

Laulutapaamisiin pikapuoleen!

Viimeisimmät postaukset