Kohta lauletaan taas yhdessä!

Käyttäjän Minna Kumpulainen lähettämä 17. elokuu 2011 kello 20:29

Ihanaa, laulutaitotuntien ja kuoron aloitus  lähenee. Kesällä on tullut satunnaisesti vain hyräiltyä ja lauleltua mm. ruokaa tehdessä. Nyt päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja treenailin vähän karaokepartyn avulla (www.karaokeparty.com). Suosittelinkin tätä sivua jo joskus aiemminkin ja suosittelen edelleen. Sinne on nimittäin tullut paljon uusia lauluja ja yhä enemmän myös suomalaisia – uusia ja vanhoja hittejä.  Löytyy Yön Joutsenlaulua, Brita Koivusen Suklaasydäntä, Arja Korisevaa, Somerjokea, Juicea, Frediä, Kari Tapiota, Olavi Virtaa ja monia, joita myös lauluklubissamme on kuultu. Itse maksoin 6kk jäsenyydestä, joilloin kaikki kappaleet on käytettävissä, 20€ eli ei paha! Siellä voi laulaa mikin kanssa tai ilman ja joko opastetulla laululla tai instrumentaalilla versiolla. Kokeilkaapa!

Äsken laulaessani huomasin saavani samalla kaupan päälle hyvän reisilihastreenin, kun siinä samalla hytkyi. Ja sieltähän se lauluäänikin taas löytyi. Mukava kylläkin päästä taas yhdessä treenailemaan ja näkemään mitä se Jaana keksii meidän pään menoksi. 🙂

Parin viikon päästä siis näemme!

Viimeisimmät postaukset