Kesä jatkuu, kesä!

Käyttäjän Eila Peltokangas-Lommi lähettämä 23. elokuu 2011 kello 11:46

Mahtavalta tuntuu lämpimien säiden jatkuminen, vaikka elokuu alkaa jo painua lopuilleen. Mukavalta tuntui myös eilen illalla astella Virkkulaan, jossa jatkui Avoimen laulukoulun kurssi ,  kyseessä oli toiseksi viimeinen oppitunti – harmi, että kurssi alkaa olla lopuillaan 🙁

Paljon on kuitenkin saatu tietoa ja opittu! Viikonlopun tauon aikana aivot ovat ihan selvästi työstäneet asioita. ”Hermotus alkaa pelata”, kuten Jaana on useissa kohdin rohkaissut. Tämä tarkoittaa sitä, että uusien asioiden sisäistäminen vaatii paitsi toistuvaa harjoittelua myös lepoa, jonka myötä kehitystä tapahtuu. Mekanismi kuulostaa yllättävän samanlaiselta kuin fyysistä kuntoa treenatessa. Hengityksen, leukaperien avaamisen, rentoutuksen, hämmästyksen, äänen oikeaan paikkaan sijoittamisen, ja monen muun asian yhtäaikainen muistaminen alkaa meiltä sujua! ”Kyllähän te helposti pidätte kymmenen asiaa mielessänne!”, heitti maestra-Jaana loihitiessaan meille taustoja pianostaan.

Ihanan reippaasti kaikki lähtevät äänellään mukaan jos vaikka minkälaisiin harjoituksiin! Tämän tunnin aikana moni naisääni lauloi korkeammalta kuin koskaan aikaisemmin ja miehet ylsivät pavarottimaisiin soundeihin! Hyvä me 😀

Keskiviikkona kokoonnumme kurssin päätösiltaan yhteislaulun merkeissä Kahvila Kaneliin klo 17.30 alkaen. Mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan, niin ota yhteyttä (044 705 4599) – muutama paikka on vielä vapaana!

Viimeisimmät postaukset