Lauluyllätyksiä keskustassa lauantaina 10.12.

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 8. joulukuu 2011 kello 11:48

Jouluostosten tekijät saattavat yllättyä lauantaina iltapäivällä Kuopion keskustassa, sillä Lauluklubi Maestran laulajat jalkautuvat laulamaan kauppoihin ja ostoskeskuksiin iltapäivällä klo 13-15. Maestralaulajat eivät asettaudu kuoroksi esiintymään, vaan laulua voi kuulua hyllyn takaa, kassajonossa tai kahvilan pöydästä.

Pienten lauluyllätysten tarkoituksena on tuottaa virkistyshetki kuulijoille ja nostaa hymy huulille. Lauluhetket ovat sananmukaisesti yllätyksiä, sillä niiden toteutuspaikat ja alkamishetket pysyvät salassa aina esityshetkeen saakka.

Lauluklubi Maestra kokoaa viikoittain satakunta aikuista laulamaan yhdessä ryhmälaulutunneille ja kuoroon. Lauluklubiin ovat tervetulleita kaikki laulamisesta kiinnostuneet aikuiset. Pääsykokeita klubiin ei pidetä eikä nuotinlukutaitoa edellytetä. Tärkeää on halu laulaa ja oppia laulamaan. Osa lauluklubin toimintaa ovat erilaiset tapahtumat. Vuosi sitten Maestralaulajat äänittivät soivat joulukortit. Tänä vuonna ovat vuorossa lauluyllätykset kesken kiireisen joulunaluspäivän.

Viimeisimmät postaukset