Siellä kaikilla oli niin mukavaa

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 30. huhtikuu 2012 kello 20:34

Kuuden maissa tänä iltana Valkeisenlammin puiston ruusutarha tyhjeni nuorista, kun entiset nuoret valtasivat areenan kevätlaulujen merkeissä. Laskin, että meitä oli kaiken kaikkiaan lähes 50, mikä oli paljon enemmän kuin mitä odotin! Sää suosi: ei satanut vettä eikä räntää. Aurinko olisi voinut toki paistaa komeasti kuten aamulla, mutta onneksi ei tuullut.

Lauloimme aika reippaaseen tahtiin. Puolessa tunnissa tuli käsiteltyä minun valitsemani laulut ja toinen puoli tuntinen mentiin toivelaulujen tahtiin. Kevätsointujen, Keväthuumauksen, Leivon ynnä muiden ajankohtalaulujen jälkeen seurasi yllätystoive: Natalia. Kertailtiinpa illan aikana Finlandiaakin ja kaaduttiin liian pitkälle levinneeseen kaanoniin.

Lähtiessä moni huikkasi vapputervehdysten ohessa toiveen, että tehdään tästä traditio. Ei hullumpi idea! Tosin meitä oli kuulemma kaivattu Snellmanin patsaallakin, mutta Valkeisenlammin maisemissa oli rauhallisempaa ja vähemmän tungosta -ainakin tällä kertaa.

Mukavaa vappua!

Kommentoinut Jaana Turunen 2. toukokuu 2012 10:22

Kiitos Ilpo! Muutama  lisäkuva vappulaulajaisista löytyy myös valokuvista.

Viimeisimmät postaukset