110 kiloa kirjoja

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 19. syyskuu 2012 kello 10:44

Postin kuljetus toi viime viikon lopulla 110 kiloa laulukirjoja. Siinä riittää laulettavaa muutamaksi hetkeksi! Onneksi kirjat kulkevat teidän mukananne sen sijaan, että joutuisimme Teijan kanssa raahaamaan niitä itse. Toivelaulukirjat eivät ole kaikista kätevimpiä mukana kannettavia suuren kokonsa vuoksi, mutta niistä löytyy myös parhaat valikoimat.

Uusin toivelaulukirja, jota käytetään Laulutaito 2 -tunneilla sai monet nielaisemaan pariin otteeseen. ”Eihän täällä ole tuttuja lauluja!” kommentoi moni. Ja totta se on: kirjassa on paljon lauluja, jotka eivät ole ”radiosta tuttuja”. MUTTA siinähän se suola piileekin: nyt päästään opettelemaan uutta ja laajentamaan omaa repertuaaria. Uusissa lauluissa piilee myös loistavia mahdollisuuksia, sillä ne voi opetella laulamaan suoraan oman parhaan osaamisen mukaan, kun mukana ei ole menneisyyden painolasteja :-).

Maanantain tunnilla todistettiin historiallista hetkeä: kukaan ei tuntenut ennestään laulettavaa kappaletta. Siksipä laitoinkin muutaman videolinkin sivuillemme, jotta lauluihin pääsee tutustumaan sitäkin kautta. Itse soittelin kappaleita koko viikonlopun, sillä monet ovat vieraita minullekin. Kappaleet alkavat vaikuttamaan sitä paremmilta, mitä enemmän niihin ehtii tutustumaan. Onneksi hyvät kappaleet eivät maailmasta lopu!

Viimeisimmät postaukset