Keikkaa keikan perään

Käyttäjän Minna Kumpulainen lähettämä 20. lokakuu 2012 kello 20:13

Pitkästä aikaa blogin kirjoitukseen pieni nyytti sylissä tuhisten!

Kuorossa keikkaa pukkaa nyt lähes viikottain ja tänään luvassa oli häät. Sateisen ja harmaan syksyn aikana aurinko on harvoin näyttäytynyt, mutta tänään sää oli kuin morsian: kaunis ja aurinkoinen. Äänenavauksessa laulamamme Romanssi ei oikein syttynyt, mutta itse tilaisuudessa tsemppasimme ja taisimme onnistua melko hyvin. Hääpari ainakin näytti onnelliselta! Onnea vielä hääparille! 🙂

Keikoista puheen ollen olikin tarkoitus kysellä, että olisimmeko käyneet tänäkin vuonna jo perinteeksi muodostuneen Vire Kodin keikan heittämässä joulun alla? Siellä mummot ja papat odottavat laulattajia ja piristystä päiviinsä. Ehkä esim. joku tiistai kuoron lopputunnista?

Kommentoinut Minna Kumpulainen 2. marraskuu 2012 15:24

Kävin tänään Vire Kodilla pitkästä aikaa ja tuo maanantai 17.12 sopisi sinne erittäin hyvin. Siellä on nimittäin seuraavana päivänä Puurojuhla, niin pääsisivät jo valmiiksi vähän joulufiiliksiin joululauluja laulellen. Alustavaksi ajaksi sovittiin 17.30. Se kävisi parhaiten sinne päin.

Oli ilo kyllä käydä taas Akuliinassakin laulamassa ja nähdä miten monen mummon silmät kirkastui, kun sai toivoa oman lempilaulunsa. Toiveita tulikin paljon. 🙂 Parempi kuntoista väkeä tuolla Akuliinassa kuin Vire Kodilla, mutta varmasti molemmissa paikoissa ollaan lauluilloista yhtä mielissään.

Kommentoinut Jaana Turunen 23. lokakuu 2012 14:07

Eilisen kyselyn perusteella kyllä laulajia on lähdössä Vire-kodillekin. Sinnehän ei tarvita satahenkistä kuoroa, vaan 10-20 laulajaa on ihan riittämiin.

Ehdotin, että mentäisiinko ma 17.12. Olisiko joku muu päivä hyvä?

Viimeisimmät postaukset